امضای ۵ تفاهم نامه با موضوع تفکیک پسماند خشک بین شهرداری منطقه ۹ و مراکز پُرتولید

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه۹ از امضای ۵تفاهم نامه تفکیک و جمع آوری پسماند بین شهرداری منطقه۹ و مراکز پُرتولید از جمله فرهنگسرای کار و تعاون، مدارس، شرکت آمیکو، اسکان کارگری ناحیه یک این منطقه خبر داد.

به شهر به نقل از گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹؛ معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه از امضای ۵تفاهم نامه تفکیک و جمع آوری پسماند بین شهرداری منطقه۹ و مراکز پُرتولید از جمله فرهنگسرای کار و تعاون، مدارس، شرکت آمیکو، اسکان کارگری ناحیه یک این منطقه خبر داد.

امیر تاجری انعقاد این تفاهم نامه را موجب هم افزایی و بهبود شرایط محیطی دانست و ابراز امیدواری کرد که با اجرای مفاد  این تفاهم نامه بتوان گامی بزرگ در حفظ محیط زیست در منطقه برداشته شود.
وی عنوان کرد: در جریان این نشست مقرر شد مخازن مخصوص پسماند خشک تحویل داده شود و خدمات آموزشی و اطلاع رسانی کوتاه مدت نیز ارائه گردد و طرفین تلاش خود را جهت اجرای طرح تفکیک پسماند در راستای نهادینه شدن آن اجرا کنند.

انتهای پیام/

۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
کد خبر: 71969

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 10 =