جمع‌آوری مستقیم پسماند از مجتمع‌ها و مراکز پرجمعیت در دستور کار شهرداری تهران

محمد ناظرپناهی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای طرح ویژه جمع‌آوری مستقیم پسماندهای خشک و تر از مجتمع‌های مسکونی، مراکز تجاری و نقاط پرجمعیت شهر خبر داد و گفت این برنامه با هدف تسهیل عملیات تفکیک از مبدأ و کاهش تعداد مخازن زباله در سطح شهر در حال اجراست.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، محمد ناظرپناهی با اشاره به اهمیت توسعه تفکیک از مبدأ اظهار کرد: یکی از راهکارهای اصلی در این حوزه، جمع‌آوری مستقیم پسماندها از مجتمع‌های مسکونی، مراکز تجاری و نقاط پر تردد است. در مرحله نخست، مخازن پسماند خشک با ظرفیت ۲۴۰ یا ۱۱۰۰ لیتری متناسب با حجم زباله تولیدی در اختیار این مراکز قرار داده می‌شود تا فرآیند تفکیک و تحویل به‌درستی مدیریت شود.

وی افزود: مجتمع‌های مسکونی بالای ۱۰۰ واحد در شهر تهران شناسایی شده‌اند و با برگزاری جلسات مشترک با مدیران و هیأت امنای مجتمع‌ها، موضوع اهمیت تفکیک از مبدأ، نحوه تحویل مستقیم پسماند خشک به شهرداری و چگونگی پرداخت پاداش تفکیک مورد بحث قرار می‌گیرد. در این جلسات، مدیر پسماند منطقه و شهردار ناحیه مربوطه نیز حضور دارند تا هماهنگی‌های لازم برای تحویل روزانه زباله ها به مراجع مجاز سازمان مدیریت پسماند انجام شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت پسماند درخصوص برج‌ها و مجتمع‌های بزرگی که دارای مراکز تخلیه زباله هستند تصریح کرد: مقرر شده تا بنا به درخواست مدیران آنها مخازن ۱۱۰۰ لیتری پسماند تر در اختیار قرار گیرد و جمع‌آوری این زباله‌ها به‌صورت مستقیم و اختصاصی توسط عوامل شهرداری انجام شود.

 ناظرپناهی ادامه داد: اجرای این برنامه به‌ ویژه در منطقه ۲۲ به دلیل تراکم بالای مجتمع‌های مسکونی پرجمعیت قابلیت عملیاتی بالایی دارد و یکی از نتایج آن کاهش تعداد مخازن در سطح شهر و ارتقای بهداشت محیط شهری است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی برای مدیریت پسماندهای مراکز پرتولید و پرتردد گفت: در این نقاط تعدادی از مخازن عمومی با مخازن پسماند خشک جایگزین می‌شود تا شهروندان بتوانند بطور مستقیم زباله خشک را در مخزن مخصوص قرار دهند. همچنین تیم‌های جمع‌آوری پسماند خشک به صورت روزانه به راسته‌های تجاری و فروشگاه‌ها مراجعه و زباله‌ها را دریافت خواهند کرد. در همین راستا، هماهنگی‌هایی نیز با سامانه ۱۳۷ انجام شده تا مسئولان مراکز مسکونی یا تجاری پر تولید بتوانند درخواست خود را ثبت و نسبت به تحویل پسماند خشک و تر اقدام کنند. البته باید توجه داشت تعبیه مخزن پسماند تر در مراکز متقاضی و تحویل مستقیم آن مشروط به بازدید کارشناسان و تأیید شرایط استاندارد لازم در محیط خواهد بود.

انتهای پیام/

۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
کد خبر: 71975

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 12 =