بازدید معاون بهره‌برداری سامانه ۴ اتوبوسرانی تهران از پایانه معین

بازدید معاون بهره‌برداری سامانه ۴ اتوبوسرانی تهران، مدیران تاکسیرانی و اتوبوسرانی منطقه و جمعی از مدیران اجرایی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک منطقه ۱۱ از پایانه معین و ساختمان‌های اداری اتوبوسرانی و تاکسیرانی این مجموعه انجام شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، صبح امروز بازدیدی از پایانه معین و ساختمان‌های اداری اتوبوسرانی و تاکسیرانی این مجموعه با حضور معاون بهره‌برداری سامانه ۴ اتوبوسرانی تهران، مدیران تاکسیرانی و اتوبوسرانی منطقه و جمعی از مدیران اجرایی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک منطقه ۱۱ انجام شد. در جریان این بازدید، وضعیت فیزیکی و عملیاتی پایانه معین و ساختمان اداری تاکسیرانی و اتوبوسرانی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای بهبود فرآیند خدمت‌رسانی به شهروندان ارائه شد.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک منطقه ۱۱ در حاشیه این بازدید اظهار داشت: پایانه معین یکی از نقاط کلیدی در شبکه حمل‌ونقل عمومی منطقه است و با توجه به حجم بالای تردد، ارتقای کیفیت خدمات در این مجموعه از اولویت‌های ماست. با استقرار عوامل اجرایی در ساختمان اداری پایانه، شاهد افزایش هماهنگی، پاسخ‌گویی سریع‌تر و نظم بیشتر در ارائه خدمات خواهیم بود.
وی افزود: همکاری نزدیک میان بخش‌های مختلف اتوبوسرانی و تاکسیرانی در این پایانه، زمینه‌ساز ارتقای رضایت شهروندان و تحقق اهداف مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل عمومی خواهد بود. این بازدید در راستای سیاست‌های شهرداری تهران مبنی بر توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و ارتقای بهره‌وری پایانه‌های شهری صورت گرفت و مقرر شد اقدامات اجرایی لازم برای بهبود شرایط پایانه معین در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
کد مطلب: 72241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =