بدهی ۳۰ میلیارد تومانی شرکت‌ها و موسسه‌های شهرداری به صندوق ذخیره کارکنان

شهر: از ۳۰ میلیارد تومان طلب، بیشتر مطالبات موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران، از شرکت‌های همشهری و بهره برداری مترو تهران است؛ اما با مذاکراتی که انجام شده به زودی موسسه همشهری از لیست بدهکاران خارج می‌شود.

محمد قائمی امیری، مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار شهر، درباره مطالبات موسسه متبوعش از موسسات و سازمان های وابسته و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران، بیان کرد: عمده مطالبات موسسه از شرکت‌های همشهری و بهره برداری مترو تهران است و علاوه بر این دو شرکت، موسسه از ۱۰ شرکت و موسسه دیگر هم مطالباتی دارد که معمولا با کمی تاخیر این مطالبات پرداخت می‌شود.

به گفته او؛ میزان کل مطالبات موسسه صندوق ذخیره کارکنان، از همه شرکت‌ها و موسسه‌ها تا پایان آبان بیش از ۳۰ میلیارد تومان برآورد شده است. در همین زمینه با تصمیمات مدیران موسسه برای کاهش مطالبات و جلوگیری از تضییع حقوق دیگر موسسات و سازمان ها که در موعد مقرر حق عضویت اعضای خود را پرداخت می کنند، مقرر شد تا با ساز و کارهایی این مطالبات را به حداقل برسانند.

قائمی امیری از خروج موسسه همشهری از لیست بدهکاران صندوق خبر داد و گفت: با پیگیری های مجدانه و با تلاش مدیران مالی و حقوقی موسسه، درباره موسسه همشهری مذاکرات لازم در این زمینه انجام و در نتیجه منجر به توافق نهایی بین دو موسسه شد. بر این اساس اقدامات لازم درحال انجام است و از هفته آینده پرداخت مطالبات به اعضای این موسسه از سر گرفته خواهد شد و موسسه همشهری از لیست بدهکاران موسسه صندوق ذخیره خارج خواهد شد.

آنطور که مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران گفته است: همچنین مذاکرات و نشست‌هایی هم با شرکت بهره برداری مترو در چند ماه گذشته انجام شده و همچنان برای دستیابی به توافقات ادامه دارد.

او اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک نیز این روند با سرعت بیشتری انجام پذیرد تا هر چه سریعتر مطالبات موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران به حداقل خود برسد.

موسسه با مشکل مالی مواجه نیست

قائمی امیری درباره وضعیت پرداختی های موسسه هم توضیح داد: درحال حاضر پرداخت ها با تنفس ۳۰ تا ۴۵ روزه انجام می‌شود. آن هم به دلیل نحوه کنترل چند مرحله ای موسسه است و این کنترل ها پس از ثبت درخواست اعضا، در مرحله اول با تشکیل پرونده و تجمیع سنوات پرسنل در امور اعضا و در مرحله دوم بررسی و کنترل توسط همکاران مالی موسسه انجام می‌شود. در نهایت هم پس از تهیه کلیه مدارک لازم برای تصفیه حساب نهایی به منظور پرداخت در مرحله سوم به واحد صدور چک ارجاع و پس از صدور چک برای واریز به شماره حساب اعلامی از سوی متقاضی ارسال می‌شود.

به گفته او؛ این مراحل فقط برای تضییع نشدن حقوق اعضای صندوق در نظر گرفته شده و همکاران موسسه همواره در تلاش هستند که با دقت و اهتمام لازم در اسرع وقت این مراحل را انجام دهند.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران، درباره مشکلات مالی موسسه هم گفت: با توجه به همه جهات و مشکلاتی که صندوق در چند سال گذشته با آن روبرو بوده است، خوشبختانه این موسسه در حال حاضر با مشکلات مالی روبرو نبوده و در تلاش است تا هرچه سریعتر با سرمایه گذاری های جدید روند رو به رشد خود را ادامه دهد.

قائمی امیری پیش از این در نشست خبری گفته بود: «بر اساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور، تا پایان سال ۱۳۹۶ صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران به دلیل تخلفات صورت گرفته در دوره مدیریت شهری گذشته، ۱۴۰ میلیارد تومان زیان انباشته داشت و بیش از نیمی از دارایی‌های این صندوق فقط در پروژه سارینا کیش سرمایه‌گذاری شده بود.» 

خبرنگار: فریبا رحمانی

۵ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
کد خبر: 7305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 5 =