تداوم اجرای طرح جایگزینی نیوجرسی‌های بتنی با گاردریل‌های محور آزادگان

طرح ایمنی‌سازی نقاط حادثه خیز و جایگزینی نیوجرسی‌های بتنی با نوارهای گاردریلی محدوده جغرافیایی محور بزرگراهی آزادگان واقع در منطقه ۱۸ پایتخت در حال اجرا است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، مجید اردکانی معاون حمل ونقل وترافیک منطقه اظهار داشت : از طول مسیر رفت و برگشتی ۲۵ کیلومتری بزرگراه آزادگان در این بخش از پایتخت تا کنون بالغ بر ۷ کیلومتر در این طرح تحت پوشش قرار گرفته و با نصب نیوجرسی های بتنی ایمن سازی شده است. 

وی ادامه داد: محل استقرار نوارهای گاردریلی حاشیه بزرگراه ، رفیوژهای میانی و اطراف پلهای روگذر که هندریل های آن توسط افراد ناشناس به سرقت رفته توسط کارشناسان این حوزه معاونت احصاء و بلافاصله تمهیدات لازم در خصوص جایگزینی نیوجرسی های بتنی و ایمن سازی مسیر اندیشیده شد. 

به گفته این مقام مسئول، ایمن سازی بخشی از کندروهای شرقی و غربی در مجاورت مسیل کن همراه با کندروهای محور شرق به غرب این بزرگراه بطول ۵۰۰ متر از جمله تازه ترین تمهیدات صورت گرفته  به شمار می رود.

انتهای پیام/

۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
کد خبر: 73442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 9 =