به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، به مناسبت ۱۶ اکتبر «روز جهانی غذا» و «روز جهانی مقابله با ضایعات غذایی» نشستی به همین منظور و به دعوت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ در محل انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با حضور معاونین وزارت بهداشت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان نهاد ریاستجمهوری، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و جمعی از چهرههای علمی و اجرایی برگزار شد.
در این رویداد که با هدف بررسی آخرین وضعیت امنیت غذایی، راهکارهای کاهش ضایعات خوراکی و ارتقای الگوی مصرف در کشور برپا شد؛ محسن قضاتلو مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ساماندهی پسماندهای فسادپذیر در شهر تهران، به تشریح اقدامات و برنامههای مدیریت شهری در حوزه پردازش و کاهش پسماند غذایی پرداخت.
وی با اشاره به سهم بالای پسماند خوراکی در سبد زباله شهری تهران، بر اهمیت آموزش شهروندی، تفکیک از مبدأ، توسعه زیرساختهای پردازش و حمایت از زنجیره بازیافت شهری تأکید کرد و خواستار همافزایی بیشتر میان نهادهای حاکمیتی، دانشگاهی و مدیریت شهری شد.
این نشست با رویکرد جلب توجه جامعه به هدررفت مواد غذایی و تقویت همکاریهای مشترک برای کاهش ضایعات برگزار شد و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اعلام کرد که آماده است با همکاری دستگاههای مرتبط، طرحهای مشترک پیشگیرانه و آموزشی را در پایتخت توسعه دهد.
انتهای پیام/
نظر شما