حضور سازمان مدیریت پسماند به عنوان عضو تخصصی شهرداری تهران در آیین گرامیداشت «روز جهانی غذا»

در مراسم رسمی روز جهانی غذا و مقابله با ضایعات غذایی که به میزبانی وزارت بهداشت و با حضور مسئولان ملی برگزار شد، سازمان مدیریت پسماند به‌عنوان نهاد تخصصی مدیریت شهری تهران، گزارش خود درباره وضعیت ضایعات غذایی و راهکارهای کاهش پسماند فسادپذیر در پایتخت را ارائه کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، به مناسبت ۱۶ اکتبر «روز جهانی غذا» و «روز جهانی مقابله با ضایعات غذایی» نشستی به همین منظور و به دعوت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با حضور معاونین وزارت بهداشت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان نهاد ریاست‌جمهوری، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و جمعی از چهره‌های علمی و اجرایی برگزار شد. 

در این رویداد که با هدف بررسی آخرین وضعیت امنیت غذایی، راهکارهای کاهش ضایعات خوراکی و ارتقای الگوی مصرف در کشور برپا شد؛ محسن قضاتلو مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ساماندهی پسماندهای فسادپذیر در شهر تهران، به تشریح اقدامات و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه پردازش و کاهش پسماند غذایی پرداخت.

وی با اشاره به سهم بالای پسماند خوراکی در سبد زباله شهری تهران، بر اهمیت آموزش شهروندی، تفکیک از مبدأ، توسعه زیرساخت‌های پردازش و حمایت از زنجیره بازیافت شهری تأکید کرد و خواستار هم‌افزایی بیشتر میان نهادهای حاکمیتی، دانشگاهی و مدیریت شهری شد.

این نشست با رویکرد جلب توجه جامعه به هدررفت مواد غذایی و تقویت همکاری‌های مشترک برای کاهش ضایعات برگزار شد و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اعلام کرد که آماده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط، طرح‌های مشترک پیشگیرانه و آموزشی را در پایتخت توسعه دهد.

انتهای پیام/

۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
کد خبر: 73726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 2 =