به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، محمدحسین صادقی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ولی الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران، عسگر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری، سرهنگ مقدم فرمانده یگان حفاظت سازمان ها و شرکت ها به اتفاق عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران و برخی مدیران شهری بازدیدی شبانه از برخی زیرساخت های حوزه اجتماعی پایتخت انجام دادند.
در این بازدید ابتدا اعضای کمیته حقوقی و قضایی راهی مددسرای منطقه ۵ واقع در میدان آزادی شدند و از نزدیک نحوه خدمات رسانی به مددجویان (آقایان) را مورد بررسی قرار داده و با برخی مددکاران و مددجویان مستقر در مددسرای منطقه ۵ به گفتگو پرداختند.
سپس محمدحسین صادقی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور و سایر اعضای کمیته حقوقی و قضایی به اتفاق عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران به ایستگاه آتش نشانی ۳۴ سر زدند و ضمن بررسی وضعیت فعالیت این ایستگاه، با آتش نشانان مستقر به گفتگو پرداختند و پیرامون مسائل مختلف موجود در این ایستگاه و برخی مشکلات با آنها هم صحبت شدند. اعضای کمیته حقوقی و قضایی قرارگاه اجتماعی کلانشهر تهران سپس با اهدای گل از زحمات این آتش نشانان عزیز تشکر و قدردانی کردند.
حضور در خوابگاه رانندگان و مهمانپذیر ترمینال غرب از دیگر برنامه های این مسئولان بود. بررسی وضعیت خوابگاه و احصای برخی مشکلات موجود در زمینه خدمات رسانی به رانندگان و مسافرین از دیگر برنامه های اعضای کمیته حقوقی و قضایی بود و سپس با اهدای گل از پرسنل حاضر در خوابگاه تشکر و قدردانی شد.
حضور در مرکز بازیافت پسماند (حوزه خدمات شهری) در خیابان زنجان از دیگر اقدامات این کمیته بود. محمدحسین صادقی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور و ولی الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران به اتفاق عسگر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری ضمن بررسی وضعیت کارگران مستقر در مرکز بازیافت، با مسئولان حاضر در این مرکز هم صحبت شدند و گزارشی از فعالیت های شبانه در حوزه جمع آوری زباله و همچنین بازیافت دریافت کردند.
همچنین عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز آخرین وضعیت ساماندهی کارگران فعال در مرکز بازیافت پسماند را بررسی کرد و نکاتی را به منظور بهبود شرایط شغلی آنها مطرح نمود.
یکی از مهمترین اقدامات کمیته حقوقی و قضایی کلانشهر تهران، حضور در بوستان لاله و بررسی وضعیت این بوستان در حوزه آسیب های اجتماعی بود.
آقایان صادقی، مهبودی، جلالیان، رحمانی، مقدم و ... به اتفاق برخی عوامل نیروی انتظامی و مدیران شهری بازدید کاملی از بوستان لاله داشتند و موضوعاتی همچون سگ گردانی، خرده فروشی موادمخدر، ایجاد ناامنی برای خانواده ها توسط اراذل و اوباش و حضور افراد بی خانمان و همچنین معتادین متجاهر در بوستان را مورد رصد قرار دادند و با مدیر این بوستان پیرامون مسائل مختلف مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
حضور در ایستگاه راه آهن و بررسی موضوعات مختلف مربوط به خدمات رسانی به مسافرین از جمله افراد در راه مانده از دیگر اقدامات این بازدید بود. محمدحسین صادقی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور ضمن گفتگو با مدیر ایستگاه راه آهن برخی نکات مهم مربوط به بالا بردن کیفیت خدمات رسانی به مسافرین و افراد در راه مانده را مطرح کرد و عبدالمجید رحمانی مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران نیز برای راه اندازی یک مرکز به منظور خدمات رسانی به مسافرین و افراد در راه مانده توسط این سازمان اعلام آمادگی نمود. اهدای گل به برخی پرسنل و نیروهای امنیتی ایستگاه راه آهن بخش پایانی این بازدید بود.
اعضای کمیته حقوقی و قضایی قرارگاه اجتماعی کلانشهر تهران در بخش پایانی بازدید خود راهی میدان شوش شدند و وضعیت برخی معابر این محدوده را به منظور ساماندهی آسیب های اجتماعی رصد کردند.
انتهای پیام/
نظر شما