کلانشهرهایی مانند تهران، با این وسعت، جمعیت و سازمان های مختلفی که در آن حضور دارند و درگیر هستند مدیریتی غیر از مدیریت واحد شهری به معنی واقعی کلمه آن که همان مدیریتی هماهنگ کنند و دلسوزانه است نمی توان داشت و در مدیریت واحد شهری نباید به دنبال مقصر بود.
مدیریت واحد شهری برای افزایش تاب آوری باید به گونه ای باشد تا تمام سازمان ها را در کنار هم قرار دهد و باید به این نکته اشاره کنم که در تمامی کلانشهر ها به دلیل آن که شهرداری ها نزدیکتر از هر نهادی به مردم هستند مدیریت واحد در برابر مخاطرات را بر عهده دارند و برنامه ریزی آن را انجام می دهند.
امروز که شاهد از بین رفتن شورای هماهنگی هستیم سازمان مدیریت بحران نقش اساسی در ایجاد هماهنگی بین دستگاهی دارد و ذکر این نکته ضروری است که هرچه از مدیریت واحد شهری دور شویم و این مدیریت شکل نگیرید مردم بیش از گذشته در معرض آسیب قرار می گیرند.
اگر بخواهیم میزان تاب آوری در مقابله با کرونا را بسنجیم و مورد ارزیابی قرار دهیم به نظر من این آمادگی در حدود ۵۰ درصد است و به عقیده من در مقابله با این ویروس می توانستیم بهتر عمل کنیم و اگر بخواهم میزان تاب آوری در کل کشور را ارزیابی کنم و به آن از ۱ تا ۲۰ نمره ای دهم به آن نمره ۹ یا ۱۰ می دهم.
نظر شما