آغاز مطالعات امکان‌سنجی مجتمع ایستگاهی در منطقه صادقیه تهران

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو تهران از آغاز مطالعات امکان‌سنجی و طراحی مجتمع ایستگاهی در منطقه صادقیه تهران خبر داد.

به گزارش شهر سید مهدی صباغ گفت: ۵ هزار و ۷۲۵ مترمربع از اراضی موجود پیرامون ایستگاه صادقیه برای مجتمع ایستگاهی درنظر گرفته شده است که گام مهمی در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی و خدمات شهری محسوب می‌شود. در این راستا، قراردادی با مشاور ذی‌صلاح برای انجام مطالعات امکان‌سنجی و طراحی کاربری به‌منظور ایجاد مجتمع ایستگاهی منعقد شده است.

وی افزود: این مجتمع ایستگاهی که پیش‌بینی می‌شود مساحتی معادل ۴۰ هزار مترمربع زیربنا داشته باشد، در قلب یکی از پرترددترین مناطق پایتخت واقع شده است. با توجه به موقعیت استراتژیک ایستگاه مترو صادقیه، که به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین محورهای اتصال تهران به کرج شناخته می‌شود و با حجم بالای تردد و توقف روزانه شهروندان مواجه است، این پروژه می‌تواند تحول بزرگی در ارائه خدمات به شهروندان و بهبود دسترسی‌ها ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو  عنوان کرد: این مرکز حمل‌ونقل عمومی که شامل اتصال دو خط مترو، ایستگاه‌های تاکسیرانی و اتوبوسرانی‌ست، نقش حیاتی در تسهیل حرکت شهروندان و بهبود دسترسی به شبکه حمل‌ونقل عمومی خواهد داشت. با ایجاد چنین مجموعه‌ای، کاربران قادر خواهند بود با راحتی و سهولت بیشتری از امکانات حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

صباغ تصریح کرد: مجتمع ایستگاهی صادقیه، علاوه بر نقش حیاتی خود در تسهیل حمل‌ونقل عمومی، به‌عنوان یک نقطه عطف شهری می‌تواند فضای مناسبی برای تأسیسات تجاری، خدماتی و رفاهی نیز فراهم آورد. این پروژه، با توجه به نیازهای روزافزون پایتخت‌نشینان و همچنین افزایش حجم سفرها، می‌تواند به‌عنوان یکی از پروژه‌های تاثیرگذار در ساختار حمل‌ونقل شهری و بهبود شرایط زیست‌محیطی تهران مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
کد خبر: 74499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 14 =