سرفاصله سرویس دهی ناوگان BRT در جنوب پایتخت کاهش یافت

شهردار منطقه ۱۸ تهران از کاهش سرفاصله سرویس‌دهی ناوگان اتوبوس‌های تندرو به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و محدودیت تردد خودروهای تک‌سرنشین خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی با بیان این نکته که بهبود زیر ساخت ها و خدمت رسانی ناوگان حمل ونقل عمومی، از زمره اولویت های ترافیکی مدیریت شهری به شمار می رود، اظهار داشت: در این دوره مدیریت شهری، ظرفیت های موجود در بخش حمل ونقل عمومی مورد بازنگری و نوسازی اتوبوس ها و افزایش تعداد خودروهای فعال در مسیر آغاز گردید. 

وی ادامه داد: مسیر خط ۱۰ سامانه اتوبوس های تندرو از بزرگراه آیت الله سعیدی با گذر از ایستگاه های آزادگان و نعمت آباد بصورت شمالی وجنوبی، سروری بصورت غربی و شرقی، شهرداری، آموزش و پرورش و معلم از این بخش از پایتخت عبور و پس از گذر از معابر و شریان های دیگر مناطق مسافرین را به دانشگاه علوم و تحقیقات منتقل می نماید.

به گفته این مقام مسئول، تعداد ۷۹ دستگاه اتوبوس در این خط فعال بوده که با رایزنی های صورت گرفته از سوی مدیریت شهری منطقه، ظرفیت موجود به ۹۳ دستگاه افزایش یافته و سر فاصله زمانی سرویس دهی را از ۵ دقیقه به ۳ دقیقه کاهش داده است. 

انتهای پیام/

۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۱
کد خبر: 74566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 9 =