نوگرایی در نمایشگاه‌ها؛ باید از تکرار عبور کنیم

تقدسی‌نژاد گفت: صنعت نمایشگاهی باید از الگوهای تکراری فاصله بگیرد و با رویکرد حل مسئله، مسیر تازه‌ای برای برگزاری رویدادهای تخصصی ترسیم کند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب، عباس تقدسی‌نژاد صبح امروز در مراسم افتتاح نخستین دوره نمایشگاه تخصصی صنعت کفش در شهر آفتاب، تقسیم نمایشگاه امسال به دو بخش را اقدامی مؤثر برای ایجاد هویت‌های مستقل و تخصصی دانست و گفت: این تصمیم در راستای تغییر رویکرد نمایشگاه‌ها به سمت نوگرایی و عبور از ساختارهای ثابت گرفته شده است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای کشور در حوزه نمایشگاهی بیان کرد: در ایران بیش از هزار موضوع با پشتوانه هشت هزار اتحادیه و صنف قابلیت تبدیل شدن به نمایشگاه را دارند، اما سالانه کمتر از ۲۰۰ نمایشگاه برگزار می‌شود و دلیل بخشی از این عقب‌ماندگی، تعصب روی عناوین ثابت و عدم تمایل به تفکیک موضوعات است.

تقدسی‌نژاد اعلام کرد که نمایشگاه صنعت کفش در فضایی نزدیک به ۱۰ هزار متر مربع برپا شده و حدود ۱۳۰ شرکت تولیدی، صنعتی و بازرگانی در آن مشارکت دارند.

وی افزود: برای این دوره بیش از ۱۰۰ غرفه طراحی شده و ۲۰ کارگاه آموزشی ویژه فعالان صنعت تدارک دیده شده است.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب در ادامه به خدمات و تدارکات پیش از افتتاح اشاره کرد: برای نخستین بار خدمات حمل‌ونقل VIP و تسهیلات اقامتی برای مهمانان استان‌ها فراهم شد. همچنین نزدیک به ۷ هزار بسته پستی برای تولیدکنندگان ارسال شده است.

به گفته او دعوت از هیئت‌های تجاری نیز بخش دیگری از برنامه‌های این دوره است.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمارهای صنعت کفش گفت: بازار جهانی سالانه ۲۴ میلیارد جفت کفش تولید می‌کند و سهم ایران بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون جفت است.

تقدسی‌نژاد افزود این صنعت در کشور حدود ۵۰۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و حجم بازار آن نزدیک به یک میلیارد دلار برآورد می‌شود.

وی ظرفیت صادراتی این صنعت را ۵۰۰ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: در حال حاضر تنها ۱۰۰ میلیون دلار آن محقق می‌شود، در حالی که با مدیریت دقیق زنجیره تولید و استفاده از فرصت نمایشگاه‌ها، امکان چند برابر شدن این عدد وجود دارد.

وی با یادآوری اینکه پیش‌تر نمایشگاه صنعت کفش عمدتاً در قم برگزار می‌شد، تأکید کرد: امکانات شهر آفتاب و تجربه سال گذشته باعث شده فعالان این حوزه تفاوت محسوسی را در کیفیت برگزاری و سطح خدمات احساس کنند. این نمایشگاه در سال‌های آینده قطعاً رشد کمی و کیفی قابل توجهی خواهد داشت.

تقدسی‌نژاد در پایان با قدردانی از مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان افزود: «حضور شما در جبهه اقتصادی کشور نقشی مؤثر در تقویت اقتصاد ملی در حوزه تخصصی‌تان خواهد داشت.

انتهای پیام/

۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
کد خبر: 74806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 4 =