واگذاری پروژه‌های کنترل کیفیت و طراحی سازه‌های مناطق به سازمان مشاور فنی و مهندسی شهرداری

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: در سال ۱۴۰۱ سازمان مشاور فنی و مهندسی شهرداری با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می کرد اما امروز شاهد این بودیم که سازمان با ۱۰۰ درصد ظرفیت و به شکل پویا فعالیت می‌کند.

به گزارش خبرنگار شهر، سید محمد آقامیری در سیصد و هفتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه مدیران و مسئولان باید شأن زنان را رعایت کنند، اظهار کرد: مدیران نباید کاری کنند که به این جایگاه ضربه ای وارد شود.

وی با اشاره به بازدید روز گذشته کمیسیون عمران و حمل و نقل از سازمان مشاور فنی و مهندسی شهرداری، یادآور شد: این مجموعه با فعالیت مشاوران تخصصی به مطالعه سازه های پر اهمیت پایتخت که شهرداری موظف به اجرای آن است، می پردازد. تمام فعالیت های سازه ای در مناطق به راحتی در این سازمان قابل اجراست اما برخی مناطق اقدامات را برون سپاری می کنند.

آقامیری با بیان اینکه سازمان در ابتدای دوره زیان انباشته فراوانی داشته است، خاطرنشان کرد: با تدابیر صورت گرفته کنترل کیفیت و امور آزمایشگاهی در شهرداری تهران به این سازمان واگذار شد و ۱۰۰ هزار کنترل کیفیت در این سازمان صورت گرفت که باعث شد سازمان به درآمد خوبی دست پیدا کند و نیروهای متخصص خود را مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ سازمان با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می کرد اما امروز شاهد این بودیم که سازمان با ۱۰۰ درصد ظرفیت و به شکل پویا فعالیت می کند. تقاضای بنده این است که مناطق اقدامات کنترل کیفیت و آزمایشگاه و به ویژه طراحی سازه ها را به این سازمان واگذار کنند.

آقامیری همچنین تصریح کرد: درخواست دیگر این است که به ازای نیروهای انسانی که بازنشسته شدند و یا حتی بیش از این تعداد، نیروهای متخصص فنی جدید در فنی ترین مجموعه شهرداری تهران جذب شوند. 

انتهای پیام/

۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
کد خبر: 75587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 5 =