محله گلابدره متحول می‌شود

شهردار منطقه یک با تأکید بر توجه ویژه مدیریت شهری به محلات کم‌برخوردار و دارای عقب‌ماندگی گفت: این پروژه‌ها، به‌ویژه در قالب هفت طرح موضعی و موضوعی، زمینه‌ساز تحولی بزرگ در محله گلابدره خواهد بود و علاوه بر آثار اجتماعی مثبت، نقش مهمی در افزایش سرانه پارکینگ محلی ایفا می‌کند.

به گزارش خبرنگار شهر، آئین آغاز عملیات اجرایی پارکینگ و مجموعه خدماتی باغ‌وزیری روز -چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴- با حضور علی‌اصغر کمالی‌زاده مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد.

هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک شهرداری تهران با اشاره به آغاز اجرای پروژه‌های مهم بازآفرینی شهری در محله گلابدره، این اقدامات را از اثرگذارترین برنامه‌های توسعه‌ای منطقه یک برشمرد و گفت: توجه به بافت‌های فرسوده یکی از دغدغه‌های جدی مدیریت شهری است و طی حدود یک سال گذشته با حمایت‌های صورت‌گرفته در چارچوب مصوبات کمیسیون ماده ۵، هفت طرح موضعی و موضوعی در سطح منطقه یک تدوین و پیگیری شده که امروز شاهد به ثمر نشستن بخشی از نتایج آن هستیم.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها با هدف رفع عقب‌ماندگی‌های کالبدی و خدماتی محلات تدوین شده‌اند، افزود: اجرای این هفت طرح موضعی و موضوعی، بستر یک تحول اساسی در محلات منطقه یک به‌ویژه در گلابدره فراهم کرده و به اعتقاد من امروز، نقطه عطفی در مسیر توسعه این محله رقم خورده است. بدون تردید، طی سه سال آینده، شهروندان ساکن این محدوده شاهد تغییرات محسوس و ارتقای چشمگیر کیفیت زندگی خواهند بود.

شهردار منطقه یک تأکید کرد: پروژه‌هایی با این ابعاد و مشخصات فنی، صرفاً یک اقدام عمرانی نیستند، بلکه آثار اجتماعی گسترده‌ای به همراه دارند و به‌صورت مستقیم بر بهبود زیست‌پذیری، افزایش رضایتمندی شهروندان و ارتقای هویت محله‌ای اثرگذار خواهند بود.

حق‌بین با اشاره به کمبود سرانه‌های خدماتی در محله گلابدره اظهار کرد: جبران کمبود سرانه‌های فرهنگی، ورزشی، خدماتی و پارکینگ از اولویت‌های مدیریت شهری است و این موضوع به‌صورت ویژه در طرح‌های موضعی و موضوعی پیش‌بینی شده است. در همین راستا، علاوه بر پروژه در حال اجرای مرکز خدماتی باغ‌وزیری، یک مجموعه فرهنگی دیگر نیز توسط شهرداری منطقه در محله گلابدره در حال احداث است که تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین به برنامه‌های مشترک منطقه یک با سازمان میادین میوه و تره‌بار اشاره کرد و گفت: یکی از محورهای مهم این طرح‌ها، استفاده بهینه از اراضی موجود سازمان میادین در محله گلابدره است. بازار میوه و تره‌بار فعلی از نظر کیفیت خدمات، وضعیت ایستگاه‌های مجاور و کمبود پارکینگ با مشکلاتی مواجه است که در قالب طرح جدید، ارتقای کیفیت محصولات، ساماندهی فضا، بهبود خدمات‌رسانی و تأمین پارکینگ پیش‌بینی شده و این پروژه هم‌اکنون وارد مرحله انتخاب پیمانکار شده است.

شهردار منطقه یک با تأکید بر توجه ویژه مدیریت شهری به محلات کم‌برخوردار و دارای عقب‌ماندگی افزود: این پروژه‌ها، به‌ویژه در قالب هفت طرح موضعی و موضوعی، زمینه‌ساز تحولی بزرگ در محله گلابدره خواهد بود و علاوه بر آثار اجتماعی مثبت، نقش مهمی در افزایش سرانه پارکینگ محلی ایفا می‌کند. در این راستا، مجموعه‌ باغ‌وزیری با ظرفیت حدود ۳۴۰ خودرو طراحی شده است و چند پارکینگ مکانیزه نیز در دستور کار قرار دارد که تلاش می‌شود تا پایان سال جاری وارد چرخه خدمات‌رسانی شوند.

حق‌بین در ادامه به برنامه‌های بهسازی فضاهای عمومی اشاره کرد و گفت: در سال جاری، بهسازی شش بوستان مهم منطقه یک با محوریت ارتقای روشنایی، بهسازی مبلمان شهری و افزایش ایمنی و کیفیت فضاهای تفریحی در دستور کار قرار گرفته است. بخشی از این پروژه‌ها به پایان رسیده و سایر بوستان‌ها نیز تا پایان فروردین‌ماه آینده به شرایط مطلوب‌تری خواهند رسید.

وی در پایان با قدردانی از سازمان نوسازی شهرداری تهران، مشاوران، پیمانکاران و عوامل اجرایی، خواستار تسریع در روند اجرای پروژه‌ها شد و افزود: با عبور از فصل بارش و فراهم شدن امکان فعالیت در دو و حتی سه شیفت کاری، انتظار می‌رود پروژه‌ها با شتاب بیشتری دنبال شوند. اگرچه زمان‌بندی ۳۶ ماهه برای پروژه‌ای با زیربنای ۲۵ هزار مترمربع منطقی است، اما به‌عنوان نماینده شهروندان شمیران انتظار داریم با برنامه‌ریزی فشرده‌تر، این پروژه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد و خدمات آن هرچه سریع‌تر در اختیار مردم قرار گیرد.

انتهای پیام/

۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
کد خبر: 75647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 8 =