افتتاح بیست‌وچهارمین مرکز شهربانو و ۹ کارگاه کوثر در تهران

شهردار تهران از یک مرکز شهربانو، یک مرکز شهردخت و ۹ کارگاه کوثر به صورت آنلاین رونمایی کرد.

به گزارش شهر صدو نودو پنجمین پویش امید و افتخار شهرداری تهران با عنوان افتتاحیه پروژه‌های توسعه زیرساخت های توانمندسازی و تفریحی بانوان تهرانی امروز -شنبه،۲۲ آذرماه ۱۴۰۴- با حضور مهدی چمران، علیرضا زاکانی و برخی از مدیران شهری در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

در این مراسم شهربانوی منطقه ۱۶ به عنوان بیست‌وچهارمین شهربانوی شهر، هشتمین مجموعه «شهردخت» در منطقه ۱۰ و مرکز جامع خدمات خانواده‌محور در منطقه ۶ به بهره‌برداری رسید.

همچنین مراکز توانمندسازی کوثر ۲ و ۳ در منطقه ۷، سومین مرکز توانمندسازی کوثر با محوریت خیاطی در منطقه ۸ و مرکز توانمندسازی کوثر در حوزه تولید لوستر در منطقه ۲۰ افتتاح شد.

چهارمین مرکز توانمندسازی کوثر در زمینه تولید مواد غذایی در منطقه ۳، سومین مجموعه کوثر منطقه ۹ در قالب فعالیت‌های چرم‌دوزی و اشتغال‌زایی و مراکز توانمندسازی کوثر ۶ و ۸ در منطقه ۴ شامل یک مجتمع تولید نان و یک کافه‌کتاب در بوستان صدف نیز به بهره‌برداری رسید.

علاوه بر این، مرکز توانمندسازی مشاغل خانگی کوثر در منطقه ۲۲ از دیگر پروژه‌هایی بود که همزمان با این مراسم افتتاح شد؛ مجموعه‌هایی که با هدف توسعه اشتغال پایدار، حمایت از زنان سرپرست خانوار و ارتقای زیرساخت‌های اجتماعی و اقتصادی بانوان شهر تهران راه‌اندازی شده‌اند.

انتهای پیام/

۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
کد خبر: 75721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 3 =