به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، تمرین عملیاتی به کارگیری تجهیزات ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۴ مشترک با اکیپ اجرایی ۱۳۷ نواحی ششگانه بهمنظور افزایش سطح آمادگی و اطمینان از سلامت و کارایی تجهیزات و پمپهای لجنکش، کفکش و روبین برگزار شد.
در این برنامه، تمرین استفاده از تجهیزات مورد نیاز در آب گرفتگی، سیلاب و حوادث محتمل و مشابه در فصل پیش رو در آخرین روز پائیز در میدان امام حسن مجتبی(ع) برگزار گردید.
عیسی نعلبندی رئیس اداره مدیریت بحران هدف از برگزاری تمرین عملیاتی مشترک ستاد بحران، دوام و تیم های ۱۳۷ نواحی را ارتقاء آمادگی نفرات، ارزیابی عملکرد، و آمادهبهکاربودن پمپ های لجن کش، کف کش و روبین در زمان وقوع حوادث و بحرانهای احتمالی فصول بارندگی از جمله آب گرفتگی، سیلاب و ... عنوان نمود.
این تمرین با حضور ارزیاب سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رئیس و کارشناسان ستاد بحران منطقه و نواحی، رئیس سامانه ۱۳۷ منطقه و عوامل نواحی ششگانه و تیم عملیاتی دوام، در میدان امام حسن مجتبی اجرا گردید.
در جریان این برنامه، ضمن بازآموزی و مرور نحوه کار با تجهیزات مذبور برای اعضای دوام، تجهیزات بهصورت میدانی مورد بررسی و استفاده قرار گرفت و با آمادگی مطلوب نفرات و تجهیزات ستادبحران و اکیپ های ۱۳۷ نواحی ششگانه این تمرین اتمام یافت.
انتهای پیام/
نظر شما