حضور گسترده شهرداری منطقه ۵ در راهپیمایی محکومیت حوادث تروریستی اخیر

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۵، ضمن محکومیت اقدامات عوامل آمریکایی – صهیونیستی حوادث اخیر، از برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تبیینی این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، اسماعیل قضاتلو معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به برگزاری برنامه های فرهنگی تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اقدامات تروریستی اخیر گفت: پردیس فرهنگی منطقه همراه با سخنرانی و مداحی، توزیع پرچم ایران و برگزاری نماز جماعت در میدان صادقیه برپا شد.

وی در ادامه افزود: همچنین همزمان با راهپیمایی مردم شهید پرور در محکومیت حوادث اخیر، غرفه پذیرایی با توزیع پرچم و پخش نواهای مذهبی و حماسی در تقاطع خیابان های آزادی و نواب برپا شد.

قضاتلو ادامه داد: روز چهارشنبه ۲۴ دی ماه نیز آیین تشییع پیکر مطهر شهدای مقاومت ملی از ساعت ۱۴:۰۰ از مقابل دانشگاه تهران تا معراج شهدا(خیابان بهشت) برگزار خواهد شد. در این مراسم غرفه برنامه های فرهنگی منطقه ۵ برپا شده و میزبان شهروندان خواهد بود.

انتهای پیام/

۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
کد مطلب: 76856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =