اظهارات نایب رییس شورای شهر تهران درباره عضو بیست و دوم پارلمان شهری

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به طرح موضوعی مبنی بر وجود نفر بیست و دوم در شورا و تماس تهدیدآمیز او با حسابرس موسسه همشهری گفت: معنایی ندارد که کسی خارج از شورا به اندازه‌ای خود را صاحب قدرت بداند که با افراد مختلف تماس بگیرد؛ اگر چنین باشد، به اعتقاد من خطرناک است.

به گزارش شهر پرویز سروری در گفت‌وگو با خبرنگاران، درخصوص حواشی ایجاد شده در سیصد و نودمین جلسه شورای شهر تهران، اظهار کرد: بحث مهمی در جلسه مطرح شد که یک نفر با حسابرس تماس گرفته و او را تهدید کرده است؛ این موضوع یا درست است یا غلط.

وی افزود: اگر غلط باشد، حتماً باید با کسی که این تهمت را زده برخورد صورت بگیرد اما اگر درست باشد، باید از طریق قوه قضاییه پیگیری شود. چه معنایی دارد که حسابرس تحت فشار قرار بگیرد که مواردی را به گزارش حسابرسی اضافه یا حذف کند.

سروری با تاکید بر اینکه این موضوع بسیار مهم است و باید رسیدگی شود، گفت: اگر مسئله درست نبود باید از عضو شورا اعاده حیثیت شود؛ در غیر این صورت باید حتما برخورد لازم صورت بگیرد.

نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: معنایی ندارد که کسی خارج از شورا به اندازه‌ای خود را صاحب قدرت بداند که با افراد مخالف تماس بگیرد؛ اگر چنین باشد، به اعتقاد من خطرناک است.

گفتنی است در جلسه سیصد و نودم شورای شهر تهران و در جریان بررسی گزارش حسابرسی موسسه همشهری به عدم پاسخگویی یکی از اعضای شورا با تماس مدیرعامل این موسسه و همچنین ورود نفر بیست و دوم شورا به موضوع گزارش حسابرسی اشاره شد که با واکنش‌های تعدادی از اعضا همراه بود.

مدیرعامل موسسه همشهری در این جلسه تاکید کرد که بارها خواستار برگزاری جلساتی با اعضای شورا جهت ارائه گزارش عملکرد و پاسخ به سوالات و ابهامات و در نهایت مناظره شده اما به نتیجه‌ای در این باره نرسیده است. 

انتهای پیام/

۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
کد مطلب: 77000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =