بهره‌برداری از ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک با اعتباری بالغ بر ۲.۴ همت

۴۶ پروژه شهری در منطقه یک، به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شامل ۲۱ پروژه بزرگ احداثی و ۲۵ پروژه عملکردی و نگهداشت، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ هزار میلیارد تومان (همت) آماده افتتاح شد و به زودی تقدیم شهروندان می‌شود.

هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک در گفتگو با خبرنگار شهر در خصوص بهره‌برداری از ۴۶ پروژه شهری این منطقه که به زودی تقدیم شهروندان می شود، اظهار کرد: شمیران به عنوان نگین تهران، شایسته خدماتی در خور شأن شهروندان و برخورداری از شهری با هویت، ایمن و توسعه‌یافته است. بر همین اساس، بسته‌ای جامع از پروژه‌های عمرانی، ترافیکی، خدمات شهری و اجتماعی، به زودی به شهروندان این منطقه تقدیم می‌ شود.

بهره‌برداری از ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک با اعتباری بالغ بر ۲.۴ همت

وی افزود: در حوزه عمرانی، می‌توان به پروژه‌های شاخصی همچون احداث سرای محله باغ فردوس به مساحت ۱۶۰۰ متر مربع، ساخت سردر فرهنگی مسیر کوهپیمایی دربند، احداث دو مرکز اسکان کارگری در نواحی ۲ و ۹، تکمیل فاز نخست پیاده‌راه خرگوش‌دره و شهرک شهید محلاتی با ۲۱ هزار متر مربع سنگ‌فرش، پایدارسازی ترانشه‌ریزی و جداره‌سازی در شهرک‌های صدف و شهید محلاتی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع و همچنین پروژه‌های عملکردی از جمله توزیع ۹۷ هزار تن آسفالت و ایمن‌سازی روددره‌ها اشاره کرد.

بهره‌برداری از ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک با اعتباری بالغ بر ۲.۴ همت

حق‌بین تصریح کرد: در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، اقداماتی نظیر طراحی و احداث دو پایانه تاکسیرانی شهید شیعه‌زاده و طهرانی‌مقدم، راه‌اندازی بوستان آموزش ترافیک، تعریض و ایمن‌سازی جاده لشگرک با نصب ۲۱۶۶ متر طول نیوجرسی و در بخش عملکردی، بهسازی دو پارکینگ طبقاتی شهید باهنر و همت و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی به سرانجام رسیده است.

بهره‌برداری از ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک با اعتباری بالغ بر ۲.۴ همت

شهردار منطقه یک اقدامات حوزه خدمات شهری، محیط زیست و فضای سبز را بخش دیگری از این فعالیت‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: بهسازی میدان تجریش به مساحت ۲۲۰۰ متر مربع، بهسازی بوستان‌های فرامنطقه‌ای، تجهیز و ایمن‌سازی ۲۶ بوستان محلی، زیباسازی ورودی منطقه یک از خیابان شریعتی از طریق نصب المان و نورپردازی، بهسازی شبکه آب‌های سطحی، احداث مخزن آب ۵۰۰ متر مکعبی در شهرک نفت و مرمت و بهسازی ۱۴۰ چشمه سرویس بهداشتی از جمله این اقدامات است.

بهره‌برداری از ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک با اعتباری بالغ بر ۲.۴ همت

وی در پایان به فعالیت‌های حوزه اجتماعی اشاره کرد و گفت: کمک به بهسازی و تجهیز ۷۰ مسجد و حسینیه، بهسازی مقبره الشهدای امامزاده علی‌اکبر (ع) و بازسازی سراهای محلات دربند، جماران و دارآباد از دیگر پروژه‌های اجرایی در این حوزه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
کد مطلب: 77704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =