نقش برجسته شاعران و هنرمندان در احیای امید و استواری جامعه/ مدیریت شهری خود را موظف به تحقق عینی وحدت کلمه در عرصه خدمات‌رسانی می‌داند

شهردار تهران گفت: اگر کشوری بر مدار عدالت، معنویت، پیشرفت و آبادانی ساخته شود، بی‌تردید این کشور مستقل و آزاد به سرعت مورد توجه و الگوبرداری سایر ملت‌ها قرار خواهد گرفت. به همین دلیل هم دشمن بر ناامیدسازی جامعه ایرانی تمرکز کرده است.

به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، عصر امروز -جمعه، ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴- در دومین همایش بین‌المللی ستایشگران حماسی‌خوان و حماسی‌سرا که در حسینیه جماران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) به تبیین نقش شعر آیینی در تداوم انقلاب اسلامی و تقویت انگیزه‌های الهی در جامعه پرداخت.

انگیزه الهی، هدف متعالی و وحدت کلمه؛ رمز پیروزی و بقای انقلاب اسلامی 

وی در ابتدای سخنان خود با استناد به دیدگاه‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، رمز پیروزی و تداوم انقلاب را در سه مؤلفه اساسی خلاصه کرد و گفت: از منظر امام راحل، رمز پیروزی و بقای انقلاب اسلامی بر سه پایه «انگیزه الهی»، «هدف متعالی» و «وحدت کلمه» استوار است. انقلاب اسلامی ایران با اتکا به این سه عنصر محوری به پیروزی رسید و استقلال خود را نیز مرهون همین عوامل است.

شهردار تهران در ادامه به تحلیل راهبرد دشمنان در قبال جمهوری اسلامی ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: دشمنان به‌ویژه آمریکا در نقطه مقابل این سه محور صف‌آرایی کرده‌اند. هدف آنها از یک‌سو تضعیف و مهار انگیزه‌های الهی، از سوی دیگر ناامیدسازی ملت از دستیابی به قله‌های افتخار و آرمان‌های متعالی و درنهایت ایجاد تفرقه برای جلوگیری از تمرکز ظرفیت‌های ملی در میدان عمل است.

زاکانی سپس نقش شاعران و ستایشگران اهل‌بیت(ع) را در مقابله با این راهبرد دشمن، حیاتی ارزیابی کرد و افزود: شما هنرمندان با ترویج شور و شعور حسینی و بازخوانی ابعاد گوناگون حماسه عاشورا و پیوند آن با افق تمدنی ظهور و تحقق وعده الهی، انقلاب اسلامی را به‌مثابه حرکتی برگرفته از عاشورا و در مسیر انقلاب مهدوی معرفی می‌کنید. بدین‌سان، هر انسانی در هر نقطه از جهان که با شعر و سروده شما ارتباط برقرار کند، انگیزه الهی در وجودش زنده و احیا می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد مدیریت شهری در پشتیبانی از رویدادهای فرهنگی و هنری اشاره و تصریح کرد: در مجموعه مدیریت شهری خود را همسنگر شما در تحقق آرمان‌ها می‌دانیم. پیش از این همواره بر این نکته تأکید می‌شد که جامعه ایرانی توانایی ابراز شادمانی جمعی را ندارد، اما این هنرمندی شما بزرگواران بود که ظرفیت‌های عظیم شادی و نشاط اجتماعی را به منصه ظهور رساند و الهام‌بخش دیگر ملت‌ها در سراسر جهان شد.

شهردار تهران با بیان اینکه جامعه الگوی اسلامی می‌تواند زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی شود، اظهار کرد: متأسفانه امروز با کاستی‌هایی در حوزه استقلال اقتصادی و فرهنگی مواجهیم که این کمبودها نه به دین و رهبری، بلکه به عدم عمل به آموزه‌های دینی و انقلابی بازمی‌گردد. اگر کشوری بر مدار عدالت، معنویت، پیشرفت و آبادانی ساخته شود، بی‌تردید این کشور مستقل و آزاد به سرعت مورد توجه و الگوبرداری سایر ملت‌ها قرار خواهد گرفت و به همین دلیل دشمن بر ناامیدسازی جامعه ایرانی تمرکز کرده است.

نقش برجسته شاعران و هنرمندان در احیای امید و استواری جامعه 

وی نقش شاعران و هنرمندان را در احیای امید و استواری جامعه بسیار برجسته ارزیابی کرد و گفت: شما با هنر خود در جهت تحقق فرمایش امام راحل که «ما می‌توانیم» بود، گام برمی‌دارید. مشکلات متعدد کشور نافی این توانایی نیست، بلکه ریشه در پیمودن راه‌های نادرست و تکراری و عدم التزام عملی به فرمایشات امام و رهبری دارد.

زاکانی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اجتناب از اختلاف‌افکنی داخلی اظهار داشت: وقتی با آمریکا دعوا داریم، وقت دعوا با خودمان نیست؛ زیرا دشمن از این اختلافات سوءاستفاده خواهد کرد.

مدیریت شهری خود را موظف به تحقق عینی وحدت کلمه در عرصه خدمات‌رسانی می‌داند

وی در ادامه با اشاره به اهمیت «وحدت کلمه» به عنوان یکی از عناصر اساسی انقلاب اسلامی افزود: وحدت کلمه، آن عنصر گران‌سنگ و تعیین‌کننده‌ای است که پیام آن را شما هنرمندان و ستایشگران اهل بیت (ع) به جامعه منتقل می‌کنید و ما نیز به سهم خود در مجموعه مدیریت شهری، خود را موظف به تحقق عینی این مهم در عرصه خدمت‌رسانی به مردم می‌دانیم.

انتهای پیام/

۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
کد مطلب: 77768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =