رفع خطر مسیر کندرو بزرگراه یادگار امام (ره) به سعادت‌آباد

طرح رفع خطر کندرو بزرگراه یادگار امام (ره) باهدف ارتقای ایمنی عبورومرور و بهبود خدمات شهری در محدوده ناحیه یک منطقه ۲، اجرا شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، مهدی استرابی، شهردار ناحیه یک این منطقه با اشاره به اهمیت ایمن‌سازی معابر پرتردد گفت: در ماه‌های اخیر، گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۱۳۷ درباره خطرات ناشی از شکستگی و فرسودگی سنگدال‌های سطح کندرو دریافت شد. پس از بررسی کارشناسی، عملیات اصلاح و نصب سنگدال‌های جدید به‌منظور جلوگیری از بروز حادثه و ایجاد عبور ایمن برای خودروها و عابران در دستور کار قرار گرفت.

 وی افزود: با اجرای دقیق این طرح، خطر افتادن وسایل نقلیه در کانال‌ها و آبراه‌های زیرزمینی برطرف شده و ضمن افزایش کیفیت ظاهری معبر، ایمنی شهروندان در محدوده بزرگراه یادگار امام (ره) و خیابان محمدعلی کشاورز ارتقایافته است.

 استرابی ادامه داد: در این پروژه حدود ۱۵ عدد سنگدال بتنی استاندارد در محور کندرو یادگار امام (ره) و خیابان محمدعلی کشاورز توسط اکیپ اجرایی ۱۳۷ پلاس نصب و جایگزین قطعات فرسوده قبلی شد.

 شهردار ناحیه یک در پایان گفت: رفع نقاط خطرآفرین دیگر معابر منطقه، بر اساس اولویت‌بندی کارشناسان، در دستور کار قرار دارد تا محیطی ایمن و مطلوب برای شهروندان فراهم شود.

انتهای پیام/

۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
کد مطلب: 77848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =