تلاش برای راه‌اندازی ۲ دستگاه حفار مکانیزه دیگر در خطوط جدید شبکه مترو تهران طی اسفندماه

به موجب اقدامات صورت گرفته طی ماههای اخیر و آماده شدن محل شروع عملیات حفاری قطعه نخست خط ۹ و همچنین قطعه دوم خط ۱۰، دو دستگاه حفار مکانیزه (تی بی ام) بزودی در خطوط جدید شبکه مترو تهران آغاز به کار خواهند کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) پس از استملاک اراضی لازم برای شکل گیری کارگاه های عملیات اجرایی قطعه نخست خط ۹ و همچنین قطعه دوم خط ۱۰ مترو و در ادامه تجهیز کارگاههای مربوطه، مرحله حفاری و تحکیم شفت (گذرگاه محصور شده بین دیوارها که پایین تر از سطح زمین قرار می گیرد) صورت پذیرفته و در نهایت با مونتاژ و حمل ۲ دستگاه حفار مکانیزه به داخل شفت ها، جبهه های کاری مورد نظر آماده شروع عملیات حفاری و ساخت تونل شده اند.

این روند که شامل آماده سازی کارگاه ها، حفاری و تحکیم شفت ها، به روز رسانی، انتقال و مونتاژدستگاه های حفار مکانیزه است، در سال جاری به ثمر نشسته و اینک به نظر می رسد امکان شروع به کار ۲ دستگاه حفار مکانیزه جدید در خطوط ۹ و ۱۰ مترو طی اسفندماه سال جاری فراهم شده است.

البته دستگاه حفار مکانیزه قطعه دوم خط ۱۰ در داخل شفت مورد نظر جای گرفته و به لحاظ عملیاتی، کمی جلوتر از دستگاه حفار قطعه نخست خط ۹ که در مرحله مونتاژ است، قرار دارد.

گفتنی است قطعه نخست خط ۹ مترو از کارگاه دولت آباد تا کارگاه بسیج (تقاطع با خط ۷) به طول تقریبی ۸ کیلومتر بوده و قطعه دوم خط ۱۰ مترو از کارگاه جنت آباد تا کارگاه نمایشگاه بین المللی تهران به طول تقریبی ۱۰ کیلومتر را شامل می شود.

با این حساب در صورت راه اندازی ۲ دستگاه حفار مکانیزه مورد اشاره، عملاً ۳ دستگاه حفار مکانیزه به طور همزمان در خطوط جدید فعال خواهند شد. این در حالی است که اقداماتی برای راه اندازی یک دستگاه حفار دیگر در کارگاه وردآورد از خط ۱۰ مترو طی سال ۱۴۰۵ در حال انجام است.

انتهای پیام/

۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
کد مطلب: 78000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =