اختصاص سرویس‌های ویژه بانوان برای مدیریت افزایش تقاضای سفر در ماه رمضان و ایام پایانی سال

معاون بهره‌برداری شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از راه‌اندازی سرویس‌های ویژه بانوان همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد و گفت: این اقدام در راستای مدیریت افزایش تقاضای سفر و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان اجرا می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، مسعود سلیم جوهری با اشاره به افزایش حجم ترددهای شهری در اسفندماه اظهار کرد: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با روزهای پایانی سال و رشد مراجعات شهری، شرکت واحد با هدف تأمین رفاه، ایمنی و آرامش بیشتر بانوان، از روز پنجشنبه هفتم اسفند ماه نسبت به اختصاص و اعزام سرویس‌های ویژه بانوان در خطوط منتخب اقدام می‌کند.

وی افزود: این سرویس‌ها با نصب نشان «ویژه بانوان» و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، در دو بازه زمانی صبح از ساعت ۹ تا ۱۲ و بعدازظهر از ساعت ۱۵ تا ۱۹، با سرفاصله ۳۰ دقیقه‌ای از مبادی تعیین‌شده به مقاصد مشخص اعزام خواهند شد.

معاون بهره برداری شرکت واحد تصریح کرد: اجرای این طرح بخشی از تمهیدات خدماتی شرکت برای ایام پرتردد سال است و تلاش شده با پیش‌بینی ظرفیت مناسب، شرایطی منظم‌تر و مطلوب‌تر برای جابه‌جایی بانوان در شبکه اتوبوسرانی فراهم شود.

خطوط پیش‌بینی‌شده برای ارائه این خدمت عبارت‌اند از:

خط ۱۰۲: پایانه خاوران – پایانه آزادی

خط ۱۰۳: پایانه علم و صنعت – پایانه خاوران

خط ۱۰۷: پایانه معین – میدان تجریش

خط ۴۰۷: میدان جمهوری – میدان بهارستان


سلیم جوهری در پایان تأکید کرد: شرکت واحد با رصد مستمر وضعیت سفرهای شهری، آمادگی دارد در صورت افزایش تقاضا، نسبت به تقویت این سرویس‌ها اقدام کند تا شهروندان در ماه مبارک رمضان و روزهای پایانی سال، از خدماتی منظم، ایمن و در شأن پایتخت بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
کد مطلب: 78167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =