ممنوعیت برگزاری رویداد در نمایشگاه بین‌المللی تهران طی ۲ هفته آخر اسفند

رییس پلیس راهور پایتخت گفت: برگزاری نمایشگاه پرمخاطب در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران در ۲ هفته پایانی اسفندماه امسال ممنوع است.

به گزارش شهر، سردار سید ابوالفضل موسوی پور در حاشیه ملاقات مردمی اظهار کرد: براساس مصوبه شورای ترافیک تهران، برگزاری نمایشگاه پر مخاطب در محدوده نمایشگاه بین‌المللی طی ۲ هفته پایانی سال ممنوع است.

نمایشگاه بین المللی تهران در بزرگراه شهید چمران، خیابان سئول، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران قرار دارد.

پیشتر مدیران شهری از جمله مهدی چمران رییس شورای شهر تهران بارها از برگزاری این نمایشگاه ها در محل سئول انتقاد و آن را موجب افزایش ترافیک عنوان کرده بودند.

این تصمیم به صورت موقت و برای مدیریت ترافیک ۲ هفته پایانی اسفند که خرید و فروش بازار شب عید رونق می گیرد، گرفته شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
کد مطلب: 78301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =