نحوه اسکان جنگ‌زدگان توسط شهرداری تهران

سخنگوی شهرداری تهران گفت: درباره خانه‌های آسیب‌دیده دقیقاً همان تعهدات داوطلبانه‌ای را که شهرداری تهران در جنگ ۱۲ روزه داشت در این جنگ ناجوانمردانه آمریکایی‌ها نیز بر عهده دارد.

به گزارش شهر، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران اظهار کرد: درباره خانه‌های آسیب‌دیده دقیقاً همان تعهدات داوطلبانه‌ای را که شهرداری تهران در جنگ ۱۲ روزه داشت در این جنگ ناجوانمردانه آمریکایی‌ها نیز بر عهده دارد و خدمات‌رسانی‌مان را در همه مناطق بیست‌ودوگانه انجام خواهیم داد.

وی افزود: راجع به آمادگی هتل‌های تحت نظارت شهرداری برای اسکان اضطراری شهروندان حادثه‌دیده نیز شهرداری همان مسیر جنگ ۱۲ روزه را ادامه می‌دهد.

محمدخانی ادامه داد: موضوع اسکان موقت، اسکان اضطراری، اسکان دائمی و بحث بازسازی خانه‌ها، همه موارد کاملاً مشابه همان رویکردی وجود دارد که در جنگ ۱۲ روزه اتفاق افتاد.

انتهای پیام/

۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
کد مطلب: 78362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =