تأمین آب شرب در بوستان افرا منطقه ۱۹؛ اجرای ۴۰۰ متر لوله‌گذاری برای رفاه شهروندان

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ از اجرای عملیات لوله‌گذاری برای راه‌اندازی آب شرب در بوستان افرا واقع در ناحیه ۵ این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی احمد مهرابی، معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با اشاره به اجرای این طرح گفت: عملیات لوله‌گذاری به طول ۴۰۰ متر به منظور راه‌اندازی شبکه آب آشامیدنی در بوستان افرا با تلاش نیروهای فضای سبز ناحیه ۵ در حال انجام است.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین امکانات رفاهی برای شهروندان افزود: اجرای این اقدام با هدف فراهم‌سازی دسترسی مراجعه‌کنندگان به آب سالم و بهداشتی در فضای بوستان انجام می‌شود و می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات و استانداردهای بهداشتی این فضای سبز شهری داشته باشد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ همچنین تصریح کرد: مدیریت شهری منطقه در تلاش است با توسعه زیرساخت‌ها و بهبود امکانات بوستان‌ها، زمینه استفاده مطلوب‌تر شهروندان از فضاهای سبز شهری را فراهم کند.

انتهای پیام/

۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹
کد مطلب: 78786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =