پیشنهاد نامگذاری یک معبر به نام مادرید/ تغییر نام بلوار دایی به کجا رسید؟

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: هنوز جلسه رسمی کمیسیون نامگذاری معابر پایتخت برگزار نشده و تصمیمی در این خصوص اخذ نشده است.

علیرضا نادعلی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، با اعلام اینکه در طول ایام اخیر جلسه کمیسیون نامگذاری برگزار نشده است، اظهار کرد: در جلسات شورا مباحثی مطرح شد اما با توجه به اینکه تعداد شهدا زیاد است، باید اولویت‌هایی را در نظر گرفت.

وی افزود: در جلسات اخیر شورا بحث‌ها برای نامگذاری‌های مهم صورت گرفت اما درنهایت باید جلسات کمیسیون تشکیل و پیشنهادات مطرح شده به صحن شورا ارائه شود. در جلسات آینده شورا در مورد نامگذاری‌های مهم تصمیم می‌گیریم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه هنوز تعدادی از مصوبات برای نامگذاری‌ برخی معابر به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه باقی مانده است، تصریح کرد: شهرداری هنوز تغییر نام تمامی معابر مصوب را انجام نداده و این روند به تدریج صورت می‌گیرد.

پیشنهاد نامگذاری یک معبر به نام مادرید/ تغییر نام بلوار دایی به کجا رسید؟

وی ادامه داد: در حال حاضر اولویت‌هایی همچون خدمات‌رسانی شهرداری به شهروندان، اداره شهر و ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان در نقاط مورد اصابت وجود دارد و بعد از تمام این موارد درخواست و تأکید به شهرداری این است که نامگذاری‌های مصوب صورت بگیرد. که به بعد از دوره ششم مدیریت شهری موکول نشود.

نادعلی با بیان اینکه تغییر بلوار علی دایی پیشنهاد مردم بود و هنوز در صحن شورا مطرح نشده است، خاطرنشان کرد: طبیعی است که این مورد نیز از قاعده نامگذاری معابر مستثنی نیست و همان روند را طی می‌کند. تغییر نام این بلوار پیشنهادی بود که در تماس‌های مکرر مردم با بنده و دیگر اعضای شورا شهر مطرح شد و تأکید شهروندان نیز مبنی بر تغییر آن به نام دانش‌آموزان شهید میناب بود.

وی همچنین تصریح کرد: با توجه به حمایت‌های اسپانیا از مردم ایران طی حملات آمریکایی-صهیونیستی به کشور، پیشنهاد بنده نامگذاری معبری به نام «مادرید» یا «اسپانیا» است.

انتهای پیام/

۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۹
کد مطلب: 79357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =