همدلی گروه‌های جهادی مساجد در این روزهای بحرانی ستودنی است

در تجمعات مردمی میدان و خیابان محور که در میدان آزادی، میدان استاد معین و خیابان دانشگاه هوایی برگزار می‌شود، مساجد به عنوان کانون هدف و مدیریت شهری در راستای پشتیبانی از تجمعات است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹؛ محسن دودانگه شهردار منطقه ۹ با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری همدلی و کمک و یاری به یکدیگر بیان کرد: در دل روزهای سخت جنگ تحمیلی علیه کشورمان از آحاد مردم عزیز، فعالان اجتماعی و گروه‌های جهادی دعوت می‌کنیم تا در لبیک به این توصیه و «به نیابت از رهبر شهیدمان» ضمن گره‌گشایی از هم‌وطنان رنج‌دیده، با آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی همراهی کنیم.

شهردار منطقه ۹ نیز افزود: همراهی و همدلی گروه‌های جهادی مساجد در این روزهای بحرانی ستودنی ست.

دودانگه با اشاره حضور شبانه مردمی گفت: در تجمعات مردمی میدان و خیابان محور که در میدان آزادی،میدان استادمعین و خیابان دانشگاه هوایی برگزار می‌شود، مساجد به عنوان کانون هدف و مدیریت شهری در راستای پشتیبانی از تجمعات است.

وی در ادامه با توجه به شرایط جنگی کشور عنوان کرد: همچنین مقرر شد با هماهنگی ناحیه مصطفی خمینی(ره) ۱۰ مسجد شاخص برای شرایط اضطراری و بحرانی ویژه اسکان موقت انتخاب و مدیریت شهری نسبت به در اختیار گذاشتن مخازن آب ۳۰۰۰ لیتری و موتور برق قوی برای اقدام نماید.

شهردار منطقه ۹ در پایان از حضور و زحمات ائمه جماعات در گروه‌های جهادی و تجمعات شبانه تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

۱۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۴
کد مطلب: 79442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =