نصب و نوسازی ۴۰۰ استوانه ترافیکی در معابر اصلی و بزرگراهی منطقه ۲۲

در راستای ارتقای انضباط ترافیکی و افزایش ضریب ایمنی بزرگراه‌ها و معابر اصلی غرب پایتخت، ۴۰۰ عدد استوانه ترافیکی جدید طی یک ماه اخیر در سطح منطقه ۲۲ نصب و نوسازی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، نصب استوانه‌های ترافیکی با هدف تفکیک مسیرها، هدایت صحیح جریان ترافیک و کاهش خطرات احتمالی در نقاط حادثه‌خیز به مرحله اجرا درآمده است. با توجه به حجم بالای تردد در شریان‌های اصلی این منطقه، بهسازی تجهیزات ترافیکی به‌منظور جلوگیری از انحراف خودروها و کاهش تصادفات در اولویت برنامه‌های اجرایی قرار گرفت.

بخشی از این عملیات مربوط به نوسازی تجهیزات و استوانه‌هایی بود که در جریان حملات اخیر دشمن دچار آسیب شده بودند. در همین راستا، بلافاصله پس از وقوع حوادث، تیم‌های عملیاتی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک وارد عمل شده و تجهیزات آسیب‌دیده را به منظور بازگشایی و روان‌سازی تردد، از سطح معابر جمع‌آوری کردند.

پس از انجام عملیات پایش و پاکسازی کامل مسیرها در نقاط مورد نظر، استوانه‌های جدید با استفاده از متریال باکیفیت و بازتاب‌نور استاندارد مجدداً نصب شدند. 

انتهای پیام/

۱۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۶:۰۱
کد مطلب: 79467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =