میزبانی میدان جمهوری از بزرگ‌ترین اجتماع مردمی «مکتب شهادت»

شهردار منطقه ۱۰ تهران از برگزاری بزرگ‌ترین تجمع مردمی «مکتب شهادت» همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در میدان جمهوری اسلامی خبر داد و این مراسم را فرصتی برای تجدید عهد با مکتب اهل‌بیت(ع) و گرامیداشت یاد شهیدان عنوان کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، مهدی اخ‌الصنایع، شهردار منطقه، با اعلام جزئیات ویژه‌برنامه «مکتب شهادت» اظهار کرد: این اجتماع بزرگ مردمی به مناسبت سالروز شهادت رئیس مکتب شیعه، امام جعفر صادق(ع)، و به یاد رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان برگزار می‌شود و انتظار می‌رود با استقبال پرشور شهروندان همراه باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های این مراسم افزود: در این آیین معنوی، مداحان شناخته‌شده‌ای همچون حاج سعید حدادیان، حاج سیدمهدی میردامادی و کربلایی محمدحسین حدادیان به اجرای مراثی خواهند پرداخت و محمد رسولی شعرخوانی و حاج محمد احمدیان روایتگری مراسم را بر عهده دارند.

اخ‌الصنایع زمان و محل برگزاری مراسم را نیز چنین اعلام کرد: «اجتماع بزرگ مکتب شهادت روز سه‌شنبه ۲۵ فروردین در میدان جمهوری اسلامی برگزار می‌شود و نماز جماعت ظهر و عصر نیز در محل اجتماع اقامه خواهد شد.»  

شهردار منطقه ۱۰ در پایان ضمن دعوت از عموم شهروندان برای حضور در این آیین گفت: «امیدواریم برگزاری این مراسم زمینه‌ساز تقویت همبستگی اجتماعی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در سطح منطقه و شهر تهران باشد.»

https://media.shahr.ir/d/۲۰۲۶/۰۴/۱۳/۰/۱۱۲۵۷۵.mp۴

انتهای پیام/

۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۶
کد مطلب: 79685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =