راه‌اندازی ۱۶۷ خانه تکافل اجتماعی در سرای محلات ۱۳ منطقه پایتخت

معاون رفاه و مشارکت‌های اجتماعی در خصوص راه‌اندازی خانه‌های تکافل گفت: از تاریخ ۲ اسفند ماه ۱۴۰۴ ماموریت راه اندازی خانه های خدمات اجتماعی (خانه تکافل) و کانون های جهادی ذیل آن در سرای محلات به اداره تسهیلگری اجتماع محور واگذار شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، حمیدرضا اشراقی معاون رفاه و مشارکت‌های اجتماعی در خصوص راه‌اندازی خانه‌های تکافل گفت: از تاریخ ۲ اسفند ماه ۱۴۰۴ ماموریت راه اندازی خانه های خدمات اجتماعی (خانه تکافل) و کانون های جهادی ذیل آن در سرای محلات به اداره تسهیلگری اجتماع محور واگذار شده است.

اشراقی خاطرنشان کرد: این اداره با توجه به آغاز جنگ رمضان و شرایط خاص شهر تهران با پیگیری مکرر و همکاری و همت مدیران مراکز خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه و همچنین هماهنگی مدیران ستاد راهبری مناطق ۲۲گانه موفق شد با انتشار فراخوان عمومی و دعوت از تمامی گروه های جهادی، تشکل های مردم نهاد، کنشگران اجتماعی، داوطلبان محلی، سمن ها، خیرین، نیکوکاران و فعالان حوزه اجتماعی و فراهم کردن زیر ساخت های لازم ۷۶۳ نفر علاقمند فعالیت افتخاری و داوطلبانه را شناسایی و به مناطق جهت بررسی در شورای ارزیابی معرفی کند.

وی افزود: به لطف خداوند متعال و حمایت های عبدالمجید رحمانی مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی و اهتمام و تلاش بی وقفه مدیران و کارشناسان چه در سازمان و چه در ستاد راهبری محلات شهر تهران، طی ۴۰ روز ۱۶۷ خانه تکافل اجتماعی در سرای محلات ۱۳ منطقه پایتخت راه اندازی شد که اکنون در حال فعالیت میدانی در محلات هستند.

انتهای پیام/

۲۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲
کد مطلب: 79735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =