به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران، سیدمحمد موسوی شهردار منطقه با اشاره به اجرای این اقدام اظهار کرد: در راستای پاسداشت یاد و خاطره رهبر شهید و بزرگمردانی که در جنگ رمضان به شهادت رسیدند، تصاویر این عزیزان در سه جهت میدان رسالت و در یکی از میادین شاخص شمال شرق تهران نصب شد.
وی افزود: این طرح توسط معاونت خدمات شهری و محیط زیست و با اجرای اداره زیباسازی منطقه انجام شده تا شهروندان در تردد روزانه خود بیش از پیش با فرهنگ ایثار و شهادت و رشادتهای این شهدا آشنا شوند.
شهردار منطقه ۴ با تأکید بر تداوم برنامههای هویتساز در سطح منطقه گفت: تلاش ما این است که با بهرهگیری از ظرفیتهای بصری شهر، یاد و راه شهدا همواره در فضای عمومی زنده بماند و نسلهای امروز و فردا بیش از پیش با ارزشهای ایثار و فداکاری آشنا شوند.
انتهای پیام/
نظر شما