بازسازی بیش از۷۰درصد واحدهای آسیب‌دیده در منطقه ۵ پس از جنگ رمضان/ ارزیابی بیمه‌ای ۳۵۰ خودرو

شهردار منطقه ۵، در بازدید از نواحی آسیب دیده، از بازسازی واحد مسکونی آسیب‌دیده در این منطقه پس از جنگ رمضان خبر داد و اعلام کرد که روند بازسازی همچنان با سرعت ادامه دارد.

به گزارش شهر، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵ روز گذشته به همراه جمعی از اصحاب رسانه از محله های آسیب‌دیده منطقه ۵ در جنگ رمضان بازید و توضیحاتی را درباره این آسیب ها به خبرنگاران ارائه کرد.

پوریافر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بحث اسکان خانوارها، ۲۶ خانوار از خانوارهایی که به دلیل آسیب‌های جزیی در هتل‌ها اسکان داده شده بودند، به خانه‌های خود برگشته‌اند  و روند بازگشت مابقی خانوارها به منازل‌شان نیز در دست انجام است.

بازسازی ۱۲۳۲ واحد آسیب‌دیده در منطقه ۵ پس از جنگ رمضان/ ارزیابی بیمه‌ای ۳۵۰ خودرو 

پوریافر ادامه داد: از واحدهای مسکونی‌ای که در منطقه ۵ دچار آسیب جزیی شامل شکستن شیشه‌ها، درها و پنجره‌ها شدند بخش قابل توجهی از این واحدها به طور کامل بازسازی شده و پیشرفت قابل توجهی در ترمیم آن‌ها انجام شده است.

شهردار منطقه ۵ اضافه کرد:از  واحدهای دچار آسیب‌های متوسط مانند آسیب به دیوارها و سقف‌ها نیز تعداد زیادی بازسازی شده است و بازسازی واحدهای اندک باقیمانده دیگر نیز در دست اقدام است و پیش‌بینی می‌شود در کمترین زمان ممکن تکمیل شود.

آسیب به خودروها و ارزیابی بیمه‌ای

‎شهردار منطقه ۵ همچنین به وضعیت خودروهای آسیب‌دیده اشاره کرد و گفت: ۳۷۳ خودرو نیز در منطقه ۵ دچار آسیب شده‌اند که از این تعداد ۳۵۰ دستگاه ارزیابی شده‌اند. تیم‌های ارزیاب در محل حضور یافته و ارزیابی بیمه به‌طور کامل انجام گرفته است. ارزیابی بقیه خودروها نیز به زودی تکمیل خواهد شد. در حال حاضر ارزیابی بیمه‌ای به صورت کامل در حال انجام است و کمک بزرگی به مردم آسیب‌دیده می‌کند.

بازسازی ۱۲۳۲ واحد آسیب‌دیده در منطقه ۵ پس از جنگ رمضان/ ارزیابی بیمه‌ای ۳۵۰ خودرو 

پوریافر درباره بازسازی و نوسازی محل های آسیب دیده عنوان کرد: در بحث بازسازی، شهرداری با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی فعال در منطقه، کار تعمیرات و نوسازی را از همان نخستین روزهای جنگ آغاز کرده است. البته در منطقه ۵ بیشتر آسیب‌ها در بخش شیشه‌ها و درها بوده است که این مورد با تمرکز ویژه‌ای در حال انجام است. گروه‌های جهادی نیز به‌طور گسترده به کارگیری شده اند تا روند بازسازی سرعت گیرد.

وی همچنین افزود: در مورد نوسازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها نیز طبق دستورالعمل‌ها، شهرداری اقداماتی در زمینه تقویت دیوارها، درها و پنجره‌ها انجام می‌دهد. برای بخش‌های نیازمند تخریب و نوسازی بیشتر، از ظرفیت خیرین و سازندگان استفاده خواهیم کرد.

بازسازی ۱۲۳۲ واحد آسیب‌دیده در منطقه ۵ پس از جنگ رمضان/ ارزیابی بیمه‌ای ۳۵۰ خودرو 

شهردار منطقه ۵ تأکید کرد که بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در اولویت قرار دارد و شهرداری تمام تلاش خود را می‌کند تا در کمترین زمان ممکن تمامی واحدها و خانوارهای آسیب‌دیده به شرایط عادی خود بازگردند. 

گفتنی است؛ در ادامه این بازدید از کارگاه شیشه بری و گروه های جهادی نیز بازدید شد.

انتهای پیام/

۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۳
کد مطلب: 79870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =