روایت شهردار منطقه ۸ از دل بحران؛ تشریح آخرین اقدامات پس از جنگ رمضان

فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸ از اقدامات گسترده مدیریت شهری برای رسیدگی به خسارات ناشی از اصابت‌های موشکی در جریان جنگ رمضان خبر داد و گفت: با وجود آسیب به هزاران واحد ساختمانی، روند بازسازی، اسکان موقت آسیب‌دیدگان و بازگشایی زیرساخت‌ها با سرعت در حال انجام است.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۸؛ فاطمه تنهایی شهردار این منطقه با اشاره به اصابت‌های موشکی در این محدوده مسکونی اظهار کرد: از ۹ اسفند تاکنون ۱۲ مورد اصابت در منطقه ۸ ثبت شده که در برخی نقاط خسارات قابل توجهی بر جای گذاشته است.

آسیب به بیش از دو هزار واحد ساختمانی
 
تنهایی با بیان اینکه در جریان این حملات ۲۷۱۹ واحد ساختمانی آسیب دیده‌اند، گفت: تاکنون حدود ۴۵ درصد از این واحدها تعمیر شده و بقیه نیز در حال رسیدگی است. حدود هزار واحد در دسته تعمیرات قرار دارند که پیش‌بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت تعمیر آن‌ها به اتمام برسد.  
به گفته وی، دو ساختمان شامل ۳۹ واحد در مرحله مقاوم‌سازی قرار دارند و ۱۵ ساختمان نیز نیازمند تخریب و نوسازی کامل هستند.

اسکان موقت خانواده‌های آسیب‌دیده
شهردار منطقه ۸ درباره وضعیت اسکان شهروندان آسیب‌دیده افزود: در حال حاضر ۸۹ خانواده در هتل‌ها اسکان داده شده‌اند و تلاش می‌شود با تسریع روند تعمیرات، شرایط بازگشت آن‌ها به خانه‌هایشان فراهم شود.

رسیدگی به خسارات خودروها و لوازم منزل
تنهایی با اشاره به خسارات وارد شده به وسایل نقلیه گفت: ۵۳۳ خودرو و ۲۶ موتورسیکلت در این حوادث آسیب دیده‌اند که برای ۲۶۷ خودرو کارشناس بیمه جهت تعیین خسارت اعزام شده است.  
وی ادامه داد: در حوزه خسارات لوازم منزل نیز ۵۶۹ پرونده تشکیل شده و برای حمایت از شهروندان، تسهیلاتی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان برای خرید لوازم منزل در نظر گرفته شده است.

حضور نیروهای جهادی در روند بازسازی
به گفته شهردار منطقه ۸، حدود ۷۰ نفر در قالب پنج گروه جهادی در عملیات بازسازی مشارکت دارند و در حوزه‌هایی مانند نصب شیشه، بنایی و تعمیرات ساختمانی فعالیت می‌کنند.

تسهیلات برای مقاوم‌سازی و نوسازی ساختمان‌ها
تنهایی درباره حمایت‌های مالی شهرداری و سایر دستگاه‌ها توضیح داد: برای خانه‌هایی که نیاز به مقاوم‌سازی دارند و مدت تعمیر آن‌ها بیش از یک سال زمان می‌برد، تسهیلاتی تا سقف یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای رهن در نظر گرفته شده است که بازپرداخت آن پس از دو سال آغاز خواهد شد. همچنین برای اجاره مسکن نیز کمک‌هزینه‌ای تا سقف ۴۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.  
وی افزود: برای ساختمان‌هایی که نیاز به تخریب و نوسازی دارند نیز امکان استفاده از تراکم سیار در نظر گرفته شده است.

 بازگشایی سریع بزرگراه‌ها پس از اصابت‌ها
شهردار منطقه ۸ با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های حمل‌ونقلی گفت: بزرگراه باقری دو بار دچار آسیب شد و حتی حفره‌ای به عمق پنج متر در آن ایجاد شد، اما در کمتر از یک ساعت مسیر بازگشایی و آسفالت شد. همچنین مسیر پل خاقانی تا جانبازان که مسدود شده بود در مدت کوتاهی بازگشایی شد.  
وی افزود: در اغلب موارد، مسیرهای آسیب‌دیده در کمتر از دو ساعت بازگشایی می‌شوند.

 راه‌اندازی کارگاه متمرکز شیشه‌بری
تنهایی از ایجاد کارگاه متمرکز شیشه‌بری در پایگاه مدیریت بحران دماوند خبر داد و گفت: در این کارگاه فرآیند اندازه‌گیری، برش و نصب شیشه‌های شکسته به صورت متمرکز انجام می‌شود تا روند تعمیرات سرعت بیشتری بگیرد و شیشه‌ها حداکثر ظرف ۴۸ ساعت نصب شوند.

تداوم خدمات شهری و پروژه‌های عمرانی
وی با اشاره به ادامه فعالیت‌های شهری در منطقه ۸ اظهار کرد: در کنار مدیریت بحران، پروژه‌های عمرانی و خدماتی نیز ادامه دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به نوسازی ایستگاه BRT تلفنخانه شمالی، راه‌اندازی سومین خط اتوبوس تمام‌برقی منطقه و اجرای طرح‌های زیباسازی شهری اشاره کرد.همچنین بازسازی مقبرة‌الشهدای بوستان فدک نیز به پیشرفت حدود ۷۰ درصدی رسیده است.
تنهایی در پایان تأکید کرد: با بسیج همه ظرفیت‌های شهرداری و همکاری گروه‌های جهادی تلاش شده است خدمات شهری بدون وقفه ادامه یابد و شرایط زندگی شهروندان منطقه ۸ در کوتاه‌ترین زمان ممکن به حالت عادی بازگردد.

انتهای پیام/

۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۹
کد مطلب: 80034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =