آمادگی کامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برای برگزاری ایمن «اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها»

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بسیج تمامی امکانات و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌ها و نهادهای امدادی و درمانی، تمهیدات ویژه‌ای را برای برگزاری ایمن‌تر مراسم «اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها» که از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی برگزار می‌شود، تدارک دیده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، صمیم مرادی روزبهانی، معاون آمادگی و عملیات سازمان، ضمن تأکید بر اولویت تأمین سلامت و ایمنی شرکت‌کنندگان در این مراسم، از تدوین دستورالعمل ایمنی مراسم و هماهنگی گسترده با دستگاه‌های مرتبط خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه در حوزه ایمنی، تصریح کرد: در راستای تضمین حداکثری سلامت محیط، بازرسی‌های تخصصی و بررسی تمامی موارد مرتبط با HSE در میدان‌ها و محورهای محل برگزاری مراسم انجام شده است. بر این اساس، هشدارها و پروتکل‌های ایمنی لازم پس از شناسایی عدم انطباق‌ها، به تمامی بخش‌های مسئول ابلاغ گردیده تا شرایط محیطی در سطح استانداردهای لازم قرار گیرد.

مرادی روزبهانی همچنین با اشاره به زیرساخت‌های نظارتی و عملیاتی افزود: به منظور ارتقای سطح پایش محیطی و تأمین رفاه شرکت‌کنندگان، برج‌های نوری در محل‌های تعیین‌شده مستقر خواهند شد. همچنین با بهره‌گیری از نقشه‌های پهنه‌بندی و برآورد جمعیت، استقرار دقیق تیم‌های عملیاتی و پشتیبانی شامل آتش‌نشانی، اورژانس، شرکت شهر سالم و جمعیت هلال‌احمر در مسیر مراسم نهایی شده است.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه به اقدامات ویژه در حوزه خدمات رفاهی و امدادی اشاره کرد و افزود: در راستای مدیریت مطلوب‌تر مراسم، گروه‌های داوطلب و نیروهای عملیاتی «دوام» در ۲۲ غرفه در طول مسیر برگزاری، آماده ارائه خدمت خواهند بود. این غرفه‌ها علاوه بر راهنمایی مردم، به طور ویژه بر ساماندهی وضعیت گمشدگان با اولویت افراد سالمند و کودکان تمرکز خواهند داشت.

وی همچنین از استقرار مرکز سیار هماهنگی عملیات اضطراری در مسیر برگزاری مراسم خبر داد و افزود: این مرکز با هدف انسجام‌بخشی به هماهنگی عملیات، وظیفه پایش لحظه‌ای رویداد و تسهیل در پاسخ‌ سریع به حوادث احتمالی را بر عهده خواهد داشت.

مرادی روزبهانی در پایان تأکید کرد: تمامی تیم‌های عملیاتی و پشتیبانی تا پایان مراسم در محدوده برگزاری در آماده‌باش کامل حضور خواهند داشت تا این گردهمایی بزرگ در فضایی ایمن و با رعایت استانداردهای ایمنی برگزار گردد.

گفتنی است «اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها»، روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، از ساعت ۱۶ لغایت ۲۱ در مسیر میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۲
کد مطلب: 80211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =