برگزاری ویژه‌برنامه «از خلیج تا دریاچه؛ همیشه فارس» در دریاچه شهدای خلیج فارس

ویژه‌برنامه فرهنگی اجتماعی «از خلیج تا دریاچه؛ همیشه فارس» با حضور گروه‌های مختلف هنری و شهروندان تهرانی در دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار شد.

به گزارش شهر، همزمان با شامگاه دهم اردیبهشت‌ماه روز ملی گرامیداشت‌ خلیج فارس، «از خلیج تا دریاچه؛ همیشه فارس» به همت مدیریت شهری منطقه ۲۲ در استیج شرقی دریاچه شهدای خلیج فارس با حضور بیش از ۱۵۰۰ شهروند تهرانی برگزار شد.

«از خلیج تا دریاچه؛ تا ابد فارس» تلاش کرد تا با برگزاری برنامه‌های فرهنگی در قالب موسیقی و هنر، روایتگر پیوند عمیق مردم این سرزمین با خلیج‌فارس و بیانگر رشادت‌ها و ایستادگی دلیرمردانی باشد که در طول تاریخ مرز و بوم این کشور، برای پاسداری از ایران جانفشانی کردند.

این برنامه با رویکردی ملی و پاسداشت هویت ایرانی و جایگاه تاریخی و فرهنگی خلیج‌فارس برگزار شد. ویژه‌برنامه کودک و نوجوان و ... نیز توسط مجریان کودک اجرا شد. صابر خراسامی شاعر و مادح اهل بیت و گرشا رضائی خواننده مطرح کشور نیز به اجرای برنامه پرداختند و همچنانکه انتظار می‌رفت با استقبال زیاد شهروندان تهرانی روبه رو شد.

انتهای پیام/

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۰
کد مطلب: 80312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =