۲ هزار مترمربع از پیاده‌روهای منطقه ۱۳ برای روشندلان بهسازی شد

در راستای درخواست‌های شهروندان در طرح من شهردارم و اجرای پروژه‌های توسعه محله‌ای، معابر ۶ خیابان منطقه ۱۳ به مساحت ۲ هزار و ۱۸۰ متر مربع  با کفپوش‌های استاندارد بهسازی شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۳، محسن فتحی‌اقدم، معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۳ با اشاره به ساماندهی و نوسازی معابر در چند خیابان اصلی منطقه ۱۳ با هدف ارتقای کیفیت تردد شهروندان، بهبود ایمنی عابران پیاده و زیباسازی سیما و منظر شهری گفت: با هدف بهبود عبور و مرور و استانداردسازی زیرساخت‌های پیاده‌راه‌ها، عملیات گسترده پیاده‌روسازی در خیابان‌های ثارالله، قاسم‌زاده، سوم نیروی هوایی، محسنی، محوی و سی‌متری نیروی هوایی اجرا شده است.

۲ هزار مترمربع از پیاده‌روهای منطقه ۱۳ برای روشندلان بهسازی شد

این مسئول افزود: در قالب این طرح، ۲ هزار و ۱۸۰ مترمربع از پیاده‌روهای یادشده با استفاده از کفپوش بتنی نوسازی  و همزمان مسیر ویژه بساوایی برای تسهیل تردد شهروندان کم‌توان و نابینایان احداث شد.

معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۳ در پایان تأکید کرد: برنامه ساماندهی و نوسازی پیاده‌روها در سطح منطقه به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و اولویت‌های بعدی بر اساس نیازسنجی و درخواست‌های مردمی تعیین و اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۱
کد مطلب: 80821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =