نصب ۵۰ تابلو مزین به اسماء‌الحسنی در بلوار شقایق منطقه ۱۹

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۹ از اجرای پروژه نصب ۵۰ تابلو هنری مزین به اسامی مبارک خداوند متعال در بلوار شقایق خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی احمد مهرابی گفت: در راستای اجرای برنامه‌های زیباسازی شهری و ارتقای کیفیت بصری معابر، پروژه نصب ۵۰ تابلو هنری با طرح اسامی مبارک خداوند متعال در مسیر بلوار شقایق به اجرا درآمد و به پایان رسید.
وی افزود: این تابلوها با طراحی هنری و محتوای معنوی، ضمن افزایش زیبایی و هویت‌بخشی به فضای شهری، محیطی آرامش‌بخش و دلنشین برای شهروندان و عابران ایجاد کرده است.
مهرابی با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد فرهنگی و معنوی در مدیریت شهری تصریح کرد: استفاده از مفاهیم ارزشی و دینی در سیمای شهری، نقش مؤثری در ارتقای روحیه اجتماعی و ایجاد حس آرامش در میان شهروندان دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۱۹ در کنار توسعه خدمات شهری، توجه ویژه‌ای به زیباسازی محیط و تقویت جلوه‌های فرهنگی و معنوی در سطح محلات دارد و این اقدامات با هدف افزایش رضایتمندی شهروندان تداوم خواهد داشت.
انتهای پیام/
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۱
کد مطلب: 81068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =