پردیس فرهنگی منطقه ۱۶ میزبان خانواده‌ها در عید غدیر

شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به برپایی پردیس فرهنگی این منطقه در جشن بزرگ «میهمانی کیلومتری غدیر» و همچنین خدمت‌رسانی به زائران در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، بر رویکرد جامع مدیریت شهری برای ترکیب نشاط اجتماعی و خدمت‌رسانی مطلوب تأکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶، حسین کاشانی‌پور با بیان اینکه شهرداری منطقه با تمام توان در دو عرصه فرهنگی و خدماتی به استقبال رویدادهای ملی و مذهبی رفت، اظهار کرد: تلاش ما بر این بود که همزمان با جشن بزرگ عید غدیر، فضایی سرشار از نشاط و معنویت برای شهروندان فراهم شود و در کنار آن، وظایف ذاتی خود را برای خدمت‌رسانی به زائران حرم مطهر نیز به بهترین نحو انجام دهیم.

شهردار منطقه ۱۶ با اشاره به برنامه‌های فرهنگی این منطقه گفت: معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه با برپایی پردیس فرهنگی در ضلع جنوبی خیابان آزادی و روبه‌روی دانشگاه صنعتی شریف، میزبان شرکت‌کنندگان در جشن بزرگ «میهمانی کیلومتری غدیر» شد.

وی تصریح کرد: این پردیس با محوریت ایجاد فضای شاد و خانوادگی، شامل موکب‌های پذیرایی، موکب‌های فرهنگی، استیج اجرای برنامه‌های هنری و همچنین ۱۰ غرفه خدماتی (از جمله ادارات فرهنگی، آموزش شهروندی و ورزش) بود.

به گفته کاشانی‌پور، برگزاری مسابقات ورزشی همراه با اهدای جوایز در این غرفه‌ها از برنامه‌هایی بود که با هدف تقویت مشارکت اجتماعی و گرامیداشت باشکوه عید سعید غدیر خم تدارک دیده شده بود.

استقرار ۲۰۰ نیروی خدمات شهری در حرم مطهر امام راحل

کاشانی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات اجرایی برای مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: همزمان با رویدادهای فرهنگی، تیم‌های خدمات شهری منطقه ۱۶ با برنامه‌ریزی دقیق در پهنه تحویلی شمال حرم مطهر مستقر شدند تا خدمت‌رسانی به زائران بدون وقفه انجام شود.

وی افزود: ۲۰۰ نیروی کارگری در حوزه‌های رفت‌وروب و نگهداشت فضای سبز، به همراه تجهیزاتی همچون خودروهای مکانیزه، تانکرهای آب و خودروهای نوماند، به‌صورت مستمر وظیفه نظافت و پاکسازی محیط را بر عهده داشتند تا بهترین شرایط برای حضور زائران فراهم شود.

شهردار منطقه ۱۶ در پایان تأکید کرد: نگاه مدیریت شهری منطقه، نگاهی دوگانه و جامع است؛ هم ایجاد بسترهای فرهنگی برای رویدادهای اجتماعی جهت افزایش نشاط عمومی و هم فراهم‌سازی زیرساخت‌های نظافتی برای مراسم‌های ملی، همگی در راستای تکریم شهروندان و ارتقای خدمات شهری انجام می‌پذیرد.

انتهای پیام/

۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۸
کد مطلب: 81580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =