پیشرفت ۹۰ درصدی پایدارسازی جداره خیابان شاهد در منطقه ۵

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۵ از اتمام احداث دیوار حائل بتنی در خیابان شاهد و پیشرفت مطلوب عملیات پایدارسازی و تکمیل سازه نگهبان این پروژه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵؛ عبدالمطلب توجهی گفت: به منظور رفع مخاطرات ناشی از اختلاف تراز، تثبیت جداره خاکی و تأمین ایمنی تردد در خیابان شاهد، احداث دیوار حائلی به طول ۳۳ متر و ارتفاع ۱۵ متر در دستور کار قرار گرفت که اکنون عملیات بتنی این پروژه به طور کامل به اتمام رسیده است.

وی در تشریح جزئیات فنی پروژه افزود: فرآیند پایدارسازی جداره (نیلینگ) مطابق با ضوابط فنی انجام شده و عملیات خاکریزی لایه‌ای، تراکم‌گیری و اجرای سیستم زهکشی پشت دیوار نیز به پیشرفت ۹۰ درصدی رسیده است. با تکمیل اجرای دیوار مسلح به عنوان بخش نهایی سازه نگهبان، پایداری این محدوده به طور کامل تأمین می‌شود.

معاون فنی و عمرانی منطقه ۵ خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این پروژه علاوه بر ایمن‌سازی تردد، نقش کلیدی در کنترل فشار جانبی خاک، هدایت آب‌های نفوذی و جلوگیری از رانش احتمالی جداره خواهد داشت. 

وی در پایان از تلاش مستمر عوامل اجرایی، ناظران فنی و کارشناسان تقدیر کرد و گفت: تمامی مراحل اجرایی این پروژه با رعایت الزامات فنی، استانداردهای عمرانی و نظارت مستمر کارشناسان ذی‌ربط در حال انجام است.

انتهای پیام/

۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۶
کد مطلب: 81605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =