استفاده از ظرفیت‌های شهروندان در قرارگاه ایران پیروز در راستای افزایش تاب‌آوری در بحران

محمد آیینی شهردار منطقه ۱۲ در جلسه هماهنگی قرارگاه ایران پیروز که با حضور معاونان، شهرداران نواحی و مدیران برگزار شد، گفت: این قرارگاه در قالب رویکردهای تحول نرم‌افزاری مدیریت شهری و با هدف استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای کمک به مردم و تاب‌آوری بحران شهروندان ایجاد شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، شهردار منطقه در این نشست هدف از ایجاد قرارگاه‌های مردمی ایران پیروز را مردمی‌سازی و بهره‌مندی از توانمندی‌های شهروندان در موضوعات مختلف شهری، ارتقای انسجام عملیاتی، افزایش سرعت تصمیم‌گیری و هم‌ راستا سازی فعالیت‌ها در چارچوب مأموریت‌های تعریف‌شده عنوان کرد.

محمد آیینی تاکید کرد: یک دستورالعمل شامل ساختار ۱۹ قرارگاه تخصصی تدوین و پس از تصویب در قرارگاه مرکزی به ریاست شهردار تهران، برای اجرا به مناطق ابلاغ شده است که در منطقه ۱۲، این ساختار با جایگزینی معادل های محلی متناسب با دستور شهردار تهران، بومی سازی شده است.

شهردار منطقه ۱۲ در تشریح جزئیات اجرایی قرارگاه مردمی «ایران پیروز» در منطقه ۱۲ تهران، گفت: این طرح بر پایه باور به تواناییهای خودجوش مردمی و آگاهی همسایگان از نیازهای یکدیگر بنا شده است و تأکید اصلی بر این است که کمک های مردمی و نظارت همسایگان نقشی کلیدی در موفقیت این ساختار ایفا میکند.

وی افزود : برخلاف دوران دفاع مقدس که برخی فضاهای تجاری و عمومی با محدودیت‌هایی مواجه بودند، در الگوی جدید قرارگاه ایران پیروز، ساختاری محلی و متشکل از "خانه های محله" طراحی شده است و در هر محله منطقه ۱۲ حدود ۱۵ خانه پیش بینی شده که ظرفیت ۱۲ تا ۱۳ مورد از آنها در ساختار جدید فعال خواهد شد.

در این جلسه مقرر شد این شبکه مردمی در سطوح مختلف (مجازی، منطقه، محله و کانون‌های محلی) سازماندهی شده و عملیات اجرایی آن به زودی از یکی از محلات منطقه به صورت پایلوت آغاز شود.

انتهای پیام/

۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۴
کد مطلب: 81648

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =