تمهیدات اولیه اجرای دو پل مسیر دوچرخه در منطقه ۳ فراهم شد

با انجام هماهنگی‌های لازم میان شهرداری منطقه ۳ و سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، تمهیدات اولیه برای اجرای دو پل ویژه مسیر دوچرخه در محدوده منطقه ۳ فراهم شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، با انجام هماهنگی‌های لازم میان شهرداری منطقه ۳ و سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، تمهیدات اولیه برای اجرای دو پل ویژه مسیر دوچرخه در محدوده منطقه ۳ فراهم شد.

فرزاد فرهادیان معاون فنی و عمرانی در این خصوص اظهار کرد: این پروژه در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک، ارتقای ایمنی تردد دوچرخه‌سواران و تکمیل شبکه مسیرهای دوچرخه شهری، در دو نقطه مهم و پرتردد شامل تقاطع خیابان ظفر با بزرگراه شهید مدرس و محدوده بزرگراه شهید حقانی ـ خیابان نفت اجرا خواهد شد.

فرهادیان افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، عملیات اجرایی این دو پل با همکاری و مشارکت سازمان فنی و عمرانی شهرداری تهران و معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ به انجام می‌رسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۳ بیان داشت: اجرای این پروژه گامی مؤثر در جهت توسعه حمل‌ونقل پایدار، افزایش ایمنی کاربران مسیرهای دوچرخه و بهبود کیفیت فضاهای شهری در منطقه ۳ محسوب می‌شود و نقش مهمی در تکمیل شبکه ارتباطی دوچرخه‌سواری ایفا می کند.

انتهای پیام/
 

۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۷
کد مطلب: 81727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =