پل عابر پیاده آزاد راه تهران کرج - محدوده پیکانشهر به‌زودی آماده تردد می‌شود

پل عابر پیاده پیکانشهر با هدف ایجاد مسیری ایمن و مناسب برای تردد شهروندان، به‌ویژه افراد دارای معلولیت و کم‌توانان حرکتی، به‌زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش شهر، پل عابر پیاده پیکانشهر به‌زودی آماده بهره‌برداری می‌شود. این پروژه با هدف ایجاد نخستین پل عابر پیاده رمپی بتنی پیش‌ساخته در تهران و فراهم‌کردن مسیری ایمن برای عبور عابران از عرض آزادراه در حال اجراست؛ مسیری که امکان تردد افراد دارای معلولیت و کم‌توانان حرکتی را نیز فراهم می‌کند.

در حال حاضر، عملیات نصب بخش‌های دسترسی پل ادامه دارد و فونداسیون‌های دو طرف بزرگراه، شامل ۱۰ شمع، ۸ ستون و ۸ سرستون، به پایان رسیده است.

همچنین رمپ دسترسی ضلع جنوبی با تیرهای بتنی به طول‌های ۲۰، ۲۴ و ۲۷ متر تکمیل شده و تکمیل رمپ ضلع شمالی با تیرهای ۱۹، ۲۴ و ۲۷ متری نیز به‌زودی انجام می‌شود.

عرشه بتنی پل، به‌عنوان بخش اصلی پروژه، نیز با نصب ۶ تیر اصلی به طول‌های ۲۲، ۲۶ و ۲۷ متر به پایان رسیده است.

با تکمیل آخرین مراحل نصب، این پل به‌زودی وارد چرخه خدمت‌رسانی می‌شود و مسیر امن‌تری برای تردد شهروندان، به‌ویژه افراد دارای معلولیت و کم‌توانان حرکتی، فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/

۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۲
کد مطلب: 85440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =