بوستان ها و المان های شهری ضدعفونی می شوند

از ابتدای شیوع ویروس کرونا(کووید۱۹) تا به امروز، تمامی بوستان های محله ای، شاخص و تفرجگاه های موجود در نواحی سه گانه منطقه۲۱ به صورت مرتب و هفتگی مورد شستشو، پاکسازی و ضدعفونی قرار می گیرند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، مهدی صباغ زاده معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با اعلام مطلب فوق گفت: هر چند اقدامات لازم جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در حال انجام است، اما به شهروندان فهیم توصیه می‌شود؛ ضمن رعایت اصول بهداشتی، غیر از انجام امور ضروری، از منازل شان خارج نشوند؛ با این حال شستشو، پاکسازی و ضدعفونی معابر اصلی، اماکن پرتردد و بوستان ها به صورت هفتگی درحال انجام است.

مهدی صباغ زاده در ادامه از ضدعفونی کردن تجهیزات شهری و تامین ایمنی و بهداشت کارگران خدمات شهری در حوزه اقدامات پیشگیرانه از گسترش کرونا ویروس خبر داد و گفت: جهت رفاه حال شهروندان و ارتقای زیبایی بصری این اماکن، عملیات کندوکوب، بهسازی، گلکاری، تعمیر و تنظیم ساعت ها، احیای تابلوهای پارکی، حذف شاخه های خشک، به زراعی، کوددهی و .... در بوستان های این منطقه اجرایی شده است.

صباغ زاده در ادامه گفت: شهروندان فهیم کلانشهر تهران با رعایت اصول بهداشتی مدنظر طرح فاصله گذاری اجتماعی و ماندن در خانه؛ می توانند یاری رسان مجموعه مدیریت شهری و خدمت گزاران عرصه بهداشت و درمان کشور باشند.

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
کد مطلب: 8242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =