به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰ ، میز خدمت مشترک شهرداری منطقه ۱۰ و قوه قضاییه با حضور مهدی اخالصنایع، شهردار منطقه و جمعی از مسئولان قضایی در مسجد سید عزیزالله محله مرتضوی برگزار شد.
در این دیدار، شهروندان بهصورت مستقیم مسائل، درخواستها و مشکلات خود را با مدیران شهری و مسئولان قضایی مطرح کردند و پس از بررسی موضوعات، دستورات لازم برای پیگیری و تسریع در رسیدگی به مطالبات آنان صادر شد.
در این میز خدمت، سرپرست دادسرای ناحیه ۱۰ تهران، سرپرست دادسرای ناحیه ۲۷ تهران (ویژه امور جنایی)، سرپرست دادسرای ناحیه ۳۴ تهران (ویژه سرقت مسلحانه و مقرون به آزار) و سرپرست دادسرای ناحیه ۳۶ تهران (راهور غرب) با حضور در کنار شهردار منطقه، پاسخگوی مسائل و درخواستهای شهروندان بودند.
این برنامه با استقبال گسترده ساکنان منطقه، بهویژه اهالی محله مرتضوی، همراه شد و فرصت مناسبی برای گفتوگوی مستقیم و بیواسطه مردم با مسئولان شهری و قضایی فراهم آورد.
گفتنی است، این میز خدمت، سیصدوششمین ملاقات مردمی مهدی اخالصنایع، شهردار منطقه ، با شهروندان بود که در راستای تکریم اربابرجوع، تقویت ارتباط مستقیم مدیران با مردم و تسریع در رسیدگی به مطالبات آنان بهصورت مستمر برگزار شد.






انتهای پیام/
نظر شما