آغاز احیای علمی درختان چنار منطقه ۸ با کوددهی هدفمند NPK 

 طرح تقویت و احیای درختان کهنسال در منطقه ۸  با هدف افزایش مقاومت و بهبود سلامت فضای سبز، از طریق کودهای تقویتی NPK و بر اساس پایش کارشناسی در حال اجراست.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۸، عملیات رسیدگی ویژه به درختان چنار در معابر اصلی منطقه با محوریت اداره فضای سبز و بر اساس ارزیابی‌های تخصصی کارشناسان مرکز تام آغاز شده است.

در این طرح، پس از پایش وضعیت سلامت درختان و بررسی شرایط درختان چنار خیابان کرمان، اقدامات اصلاحی شامل خاک‌ورزی و بهسازی تشتک‌های پای درختان اجرا شد و در ادامه تغذیه خاک با کودهای NPK متناسب با نیاز فیزیولوژیک درختان انجام گرفت.

سید مهدی میرحسینی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۸، با اشاره به اهمیت حفظ درختان کهنسال گفت: این اقدامات با هدف پیشگیری از خشکیدگی، افزایش تاب‌آوری درختان در برابر تنش‌های محیطی و ارتقای کیفیت اکوسیستم شهری در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: ارتقای سرانه فضای سبز، بهبود منظر شهری و افزایش طول عمر درختان از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است و رسیدگی علمی و دوره‌ای به فضای سبز در منطقه به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

۸ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۸
کد مطلب: 82435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =