به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سید محمد موسوی ضمن تسلیت ایام سوگواری رهبر شهید گفت: مدیریت شهری در این منطقه تمامی ظرفیتهای خود را برای ارائه خدمات مطلوب به زائران به کار گرفته است تا دغدغهای برای اسکان و استراحت میهمانان وجود نداشته باشد و هماهنگیهای لازم در ۷ مرکز تعیین شده صورت گرفته است.
وی با برشمردن مراکز اسکان و ظرفیتهای آنها افزود: دانشگاه آزاد تهران شمال با ظرفیت ۴۰۰۰ نفر و امکان پارک ۱۵۰۰۰ خودرو، شهر سنگ در انتهای بزرگراه شهید بابایی با ظرفیت ۸۰۰۰ نفر و پارکینگ ۲۰۰۰ خودرو، فرهنگسرای اشراق در محدوده مترو جشنواره با ظرفیت ۳۰۰۰ نفر، دانشگاه علم و صنعت با ظرفیت ۵۰۰۰ نفر و پارکینگ ۲۰۰۰ خودرو، مجتمع ائمه اطهار (ع) مجیدیه ویژه بانوان با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر، مسجد الهادی (ع) با ظرفیت ۲۰۰۰ نفر و خانه کشتی شمیران نو با ظرفیت ۵۰۰ نفر آماده میزبانی از زائران هستند.
شهردار منطقه ۴ در پایان تصریح کرد: خدمت به زوار حضرت آقا برای تمامی ما در مجموعه شهرداری یک افتخار بزرگ است. همکاران من در این مراکز با تمام توان تا پایان مراسم حضور خواهند داشت تا با ایجاد بسترهای لازم، این رویداد عظیم با آرامش، نظم و امنیت کامل برای تمامی شرکتکنندگان برگزار شود.
انتهای پیام/
نظر شما