موکب «پیرمراد» استهبان؛ میزبانی از زائران در زائرسرای بیهقی با ۱۵ هزار پرس غذا

همزمان با مراسم وداع و تشییع، موکب «پیرمراد» شهرستان استهبان در زائرسرای بیهقی تهران با ارائه خدمات رفاهی و پذیرایی، میزبان زائران و بدرقه‌کنندگان پیکر مطهر شهید بود.

به گزارش شهر، موکب «پیرمراد» شهرستان استهبان از صبح جمعه ۱۲ تیرماه فعالیت خود را در مجموعه پارک‌سوار بیهقی و زائرسرای بیهقی، محل استقرار مواکب مردمی مراسم وداع و تشییع، آغاز کرد و تا روز دوشنبه به زائران و دلدادگان شهید خدمت‌رسانی می‌کند.

به گفته فرهاد طهماسبی، نماینده مردم نیریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی، این موکب با مشارکت و کمک‌های مردمی، خدماتی همچون توزیع دمنوش، شربت، آب خنک و وعده‌های صبحانه، ناهار و شام را به زائران ارائه می‌دهد و پیش‌بینی شده است حدود ۱۵ هزار پرس غذا میان حاضران توزیع شود.

طهماسبی با قدردانی از اقدامات مدیریت شهری تهران در برگزاری این مراسم، عملکرد شهرداری را در ساماندهی، ایجاد نظم، آماده‌سازی معابر و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای خدمت‌رسانی به زائران، شایسته تقدیر دانست و گفت: شهرداری تهران در این رویداد سنگ تمام گذاشت و هر آنچه در توان داشت برای خدمت به زائران به کار گرفت.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم از نقاط مختلف کشور، خدمت به زائران و بدرقه‌کنندگان شهید را افتخاری بزرگ توصیف کرد و از همه دست‌اندرکاران، به‌ویژه مجموعه شهرداری تهران، برای تلاش در برگزاری باشکوه این مراسم قدردانی کرد.

انتهای پیام/

۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸
کد مطلب: 82786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =