پروژه تقاطع ستارخان - چمران شمال کی به بهره‌برداری می‌رسد؟

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از بهره‌برداری از تقاطع غیرهمسطح خیابان ستارخان- بزرگراه چمران شمال تا پایان تابستان امسال خبر داد.

سید محمد آقامیری در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، در رابطه با اجرای تقاطع خیابان ستارخان- بزرگراه شهید چمران گفت: در حال حاضر عرشه‌های پایانی این پروژه در حال بارگذاری است.

وی همچنین تصریح کرد: بر اساس پیشرفت فیزیکی فعلی این پروژه عملیات عمرانی ساخت پل خیابان ستارخان- بزرگراه چمران شمال، اواخر تابستان به اتمام می‌رسد و آماده بهره‌برداری می‌شود.

گفتنی است، هدف اصلی از اجرای این پروژه، ایجاد دسترسی مستقیم و تسهیل تردد خودروها از خیابان ستارخان به سمت بزرگراه شهید چمران شمال است.

این تقاطع به عنوان یکی از پروژه‌های مهم ترافیکی پایتخت شناخته می‌شود که بر اساس برآوردهای صورت گرفته، انتظار می‌رود تأثیر محسوسی در کاهش بار ترافیکی تقاطع ستارخان و چمران داشته باشد.

انتهای پیام/

۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۸
کد مطلب: 83095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =