به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سیدمحمدموسوی با اشاره به اولویت بخشی به نگهداشت شهر و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان اعلام کرد: در راستای اجرای نقشه راه نگهداشت و توسعه سال ۱۴۰۵، عملیات بهسازی معابر در دو ناحیه ۳ و ۷ به طور همزمان اجرایی شد.
وی افزود: در این راستا ناحیه ۳ محله لویزان، عملیات روکش آسفالت در خیابان های فرشادی، طالقانی، باهنر و لکه گیری هندسی سایر کوچه ها با صرف ۱۳۰ تن آسفالت و بهسازی ۹۰۰ متر مربع از معابر به پایان رسید.
شهردار منطقه ۴ ادامه داد: همچنین در ناحیه ۷ محله شمیران نو، محورهای منتخب از جمله خیابان اسلامی و کوچه های شقایق ۵ تا ۱۱ با به کارگیری ۳۳۰ تن آسفالت و پوشش ۲۵۵۰ متر مربع از سطح سواره رو بهسازی و ساماندهی شد. این اقدامات با هدف حذف نقاط آسیب دیده، ارتقای ایمنی تردد و ساماندهی سیمای شهری صورت گرفته است و در راستای تحقق چشم انداز شهر پویا و زنده با جدیت ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام /
نظر شما