برگزاری طرح گوهرشاد با محوریت عفاف و حجاب در میدان هروی

طرح فرهنگی گوهرشاد به مناسبت هفته عفاف و حجاب با استقبال نوجوانان و جوانان در غرفه ویژه اداره امور زنان و خانواده شهرداری منطقه ۴ در میدان هروی برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، قاسمی مشاور شهردار و رئیس اداره زنان و خانواده شهرداری منطقه ۴ با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: همزمان با هفته عفاف و حجاب، طرح فرهنگی گوهرشاد در غرفه اداره زنان و خانواده مستقر در میدان هروی اجرایی شد که با استقبال چشمگیر نوجوانان و جوانان همراه بوده است.

وی افزود: در این برنامه، فعالان فرهنگی حوزه عفاف و حجاب با حضور در میان شهروندان به ویژه نسل جوان، فضایی برای گفت وگوهای تبیینی، صمیمانه و چالشی پیرامون موضوعات حجاب، هویت، کرامت زن و سبک زندگی اسلامی فراهم کردند. 

قاسمی خاطرنشان کرد: استقبال و همراهی مخاطبان نشان داد که ایجاد بستر گفت وگوی محترمانه و شنیدن دغدغه های نسل جوان، می تواند زمینه ساز تفکر، همدلی و تبیین عمیق تر مفاهیم ارزشی باشد.

رئیس اداره زنان و خانواده شهرداری منطقه ۴ در پایان ابراز امیدواری کرد که با تداوم این گونه فعالیت های فرهنگی، گام های موثری در مسیر ترویج فرهنگ عفاف، حجاب و استحکام نهاد خانواده برداشته شود.

انتهای پیام/ 

۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۴:۲۶
کد مطلب: 83339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =